Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 Aralık 1981 yılında Mississippi'de doğan Britney Spears 1.64 boyunda ve 54 kilodur. Dünyaca ünlü şarkıcıdır.
Grammy ödüllü şarkıcı, dansçı ve sinema oyuncusudur. RIAA'ya göre 100 milyon albüm, 100 milyondan fazla single satmış yabancı şarkıcıdır. Amerikan müzik sektöründe en çok satan en genç şarkıcı ve albümleri en çok satan 8. kadın şarkıcıdır.
2009 Guiness Rekorlar Kitabına 21. yüzyılın En İyi Kadın Şarkıcısı olarak geçmiştir. Forbes dergisinin 2003 yılında belirlediği En Zengin 25 Yaş Altı Ünlüler listesinde 1. sırada, 2006 yılında belirlediği En Zengin Ünlüler listesinde ise 100 milyon dolarlık servetiyle 9. sırada yer almaktadır.
Britney Spears "The Mickey Mouse Club" ile tanınmıştır. İlk albümü "...Baby One More Time"dır. 2004'te dansçı Kevin Federline ile evlenmiştir ve bu evlilikten Sean Preston ve Jayden James isimli çocukları olmuştur. 2007'de bu evlilik boşanmayla sonuçlanmıştır.
Spears 29 Kasım 2013 yılında yayınladıgı ''Britney Jean'' ile Amerika'da ilk hafta 107.000 sattı.Bu albümle Itunes'da ''En kısa sürede #1 numara olan albüm'' rekorunu kırmış oldu.
Spears 29 Aralık 2013'da Vegas konserleri olan ''Britneyiece Of Me''konserlerine de start verdi.Konserin gerektiginden fazla ilgi görmesi üzerine yeni showlar da eklenmiş oldu.Spears'ın 2 yıl sürecek olan Vegas konserleri Şubat 2015'de son bulacak. Spears kadın iç çamaşırı sektörüne de girdi.''Intimate Britney Spears'' adını verdiği koleksiyonun tanıtımını 9 Eylül 2014'te New York'ta yaptı.
Stüdyo albümleri
1999: ...Baby One More Time
2000: Oops!... I Did It Again
2001: Britney
2003: In the Zone
2007: Blackout
2008: Circus
2011: Femme Fatale
2013: Britney Jean
1999: ...Baby One More Time Tour
2000: Crazy 2K Tour
2000: Oops!... I Did It Again World Tour
2001 – 2002: Dream Within a Dream Tour
2004: The Onyx Hotel Tour
2009: The Circus Starring: Britney Spears
2011: Femme Fatale Tour
Toplama albümler
2004: Greatest Hits: My Prerogative
2005: B in the Mix: The Remixes
2009: The Singles Collection
2011: B in the Mix: The Remixes Vol. 2
2012: Oops! I Did It Again: The Best Of Britney Spears
1- Favori dondurmam portakallı.
2- Günde 2 kere duş alırım.
3- Buz çiğnemeyi çok severim.
4- Çocuklarımla oynarken dinazor rolü yaparım.
5- Beyaz zambaklar favori çiçeklerimdir.
6- Animasyon filmlerin sıkı hayranıyımdır.
7- Sabah, öğlen ve akşam çikolata yiyebilirim.
8- Butik alışverişlerine bayılırım.
9- Dolabımda 50′den fazla çantam var.
10- Dolabımda 50′den fazla ceketim var.
11- Çizim yapmayı severim. 12- Spagetti pişirmeyi severim.
13- Gizli bir fotoğrafçıyımdır.
14- Online alışveriş takıntılıyım.
15- Oyuncak bebek koleksiyonu yapıyorum.
16- Adele’nin yeni albümünü seviyorum.
17- Başka bir dil daha öğrenmek istiyorum.
18- Lisedeyken basketbol oynadım.
19- Kendime ait bir cep telefonum yok.
20- Sık sık evimi temizlerim.
21- Favori içeceğim tatlımsı soğuk çaylardır.
22- “I Love Lucy”i seviyorum.
23- Her sabah yatağımı toplarım.
24- Jasonla olan ilişkimde ilk adımı ben attım.
25- Lisede annemin arabası ile kaza yapmıştım.
Britney Spears 89- 69 - 88 vücut ölçülerine sahiptir. Saç rengi : Sarı Göz Rengi : Kahverengi Britney Spears’ın ilk filminin ismi :Britney Spears 2000 yılında “Longshot” isimli bir gençlik filminde ilk kez rol aldı.
Britney Spears'ın ilk albümünün ismi : “…Baby One More Time”
Britney Spears’ın en sevdiği içecek : Sprite
Britney Spears’ın en sevdiği yemek : Pizza ve Patates Püresi
Britney Spears’ın en sevdiği yer : Starbucks
Britney Spears’ın en sevdiği renk : Mavi
Britney Spears’ın en sevdiği şarkılar : “Piece Of Me”, “I’m Not A Girl, Not Yet A Woman”, “…Baby One More Time”, “Don’t Let Me Be The Last To Know”, “Stronger” “Toxic” Madonna’nın “Like A Prayer”
Britney Spears’ın en sevdiği spor : Basketbol, Tenis ve Golf
Britney Spears’ın en sevdiği kitaplar : Nicholas Evans’ın “The Horse Whisperer” isimli kitabıdır.