breaking bad

Konu sahibi son olarak 293 gün önce görüldü
kanser olduğunu öğrenen bir lise kimya öğretmeninin, ölmeden önce ailesine bir miktar para bırakmak için eski bir öğrencisiyle beraber uyuşturucu işine girmesini, ve kısa sürede alemin kralı olmasını konu alan amerikan dizisidir. izlediğim en iyi dizilerden biridir.

Muhtesem bir dizi.
Futurama ile birlikte her bolumunu iki-uc kere izleyip ezberledigim dizi.

Güzel konu müdür. Meth kullanımının zararlarını iki resimle özetlemek istiyorum.

Öncesi:
6tejrq.jpg

Sonrası:
6tejrq.jpg

Çok zararlı, öyle böyle değil, bildiğin gibi değil, hani bilmesek de görmesek de, o köy bizim köyümüz değildir. Zaten, aslında yollar, yalanını görmez, yaraları sarmaz; hiç bitmez. Dut ağaçlarının şirelenen meyveleri bir bir kaldırımlara düşer de, o yollar hiç bitmez.

Eyyorlamam bu kadar, hadi eyi günler.

"Müptelası" olduğum dizilerden "Birisi".

Aşırı gıcığıma giden Skyler yüzünden bir gün monitöre kafa atma eşiğine de gelmek üzereyim.

Bu diziyi keşke izlemeye daha geç başlasaydım zira yeni bölümlerini beklemek beni ayrıca yoruyor.

Bekliyoruz Walter Reyiz

breaking bad'i beklemek bile güzel. :p skyler white'ın şirretliği konusunda hemfikir olmayan da yok sanırım, dişi terminatör kendisi. adamı kanser etti.

Harika dizi.. Son sezonu olması da ayrı bir güzel. Tadında bitecek ^^

Skyler yamuk agizlisindan nefret ediyorum.
Ulan Walter kanser olmasin da naapsin senin gibi bir karisi varken?
Yikilsin evin Skyler.

Keske bitmeseydi,seni çok özleyeceğim heisenberg!

evde her bardak kırılışında, cam parçalarına metanfetamin gözüyle bakmama neden olan dizi

1. Bölümde giriş olmasaydı merak edip belki devam etmicektim çünki sıkıcı ilerliyordu.
Evet iyiki devam etmişim muhteşemdi tek kelimeyle, onun gibi dizi bulamiyorum:/

biteli dört yıl olduğunu fark edizledim. ağlıyorum. dünyanın en iyi dizisi:(

ilk izlediğim yabancı dizi sonra dedim ulen ne güzel oluyormuş yabancı diziler bir kaç daha izleyeyim cx yok hiç biri bunun yerini tutmuyor biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum tekrar izlicem neyseki böyle şeyleri çabuk unutan biriyim izlerken azda olsa aynı zevki alacam :D

Valla mi ben de mi başlasam ki.
Çok ovuyorlar diye acasim gelmiyor su nalet huyum.

İlk 3 bölümünü izledim çok durağan geldi prison breakten sonra

bu diziyi güzel ve farklı yapan o durağanlık zaten. bölümlerden birinde walter'ın dört duvar arasında bir sineği avlamaya çalışmasını izliyorsunuz. diyalog yok, başka bir oyuncu yok. sadece sinekle uğraşıyor ama o bölümü bile keyifle izlemiştim. sessiz sakin geçtiğini düşündüğün birçok bölümün sonunda öyle bir bomba patlatılıyor ki beyninden vurulmuşa dönüyorsun. ulan niye güncellediniz bunu ya, çok özlemişim. :(

Geri