breaking bad

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
Süper dizidir, on numaradır, her bölümü ayrı ayrı tekrar izlenir, neredeyse her karakterden birer spin-off çıkarılabilir, amma velakin dostlar; bu türde gelmiş geçmiş en iyi dizi The Wire'dır.

Türk erkeğinin Tutku marka boxerdan vazgeçmemesi gibi, dizi boyunca tipi değişti, tarzı değişti, saçları değişti, karakteri değişti ama beyaz donu asla değişmedi Walter reisin.

Hikayesine bakılırsa pek de matah bir dizi değil. Yani gerçekten şu hikayenin insanoğluna zorda kalırsan en ahlaksız, en pis, en zararlı işlere girilse bile mübahtır mesajı vermediğini söyleyebilir miyiz? Ah, altı üstü bir diziydi öyle değil mi? Etkileyici görseller, iyi bir ışık, karizmatik cümleler, büyük ihtimalle seks ve daha niceleri... Kötülüğü görmezden gelmek için bir sürü mazeret. Pardon, pardon, çekiliyorum.

Bu diziye kötü diyebilenlerin anlayışına hastayım. Abi vurdu kırdı istiyosan arka sokaklar izle ya.

Dram dizi hatta onlarca ödül almış drama dizisidir.

Spin off'u bile imdb sıralamasında olan diziye nasıl kötü diyebiliyorsunuz ?

Walterin donuna kurban olun.

Marie' nin dizi boyunca hep mor renk istikrarı bile dizeye olan saygının artmasını sağlayabilir.

Kurgusu, diyalogları, oyunculukları, dizi karakterlerinin dizi boyunca kişiliklerinden uzaklaşmaması, sahnelerin kusursuzluğu... bu diziyi en üst sıralara koymak için yeter ama liste daha uzar gider

Final bölümünü izlemedim özel bi sebepten dolayı, spoiler yememek için de pek yorumları okumuyorum ama bir şeyler tahmin edebiliyorum. Diziyi totosuyla izleyenler diyor ki; başrol oyuncusu uyuşturucu üretiyor insanlara uyuşturucu cazip bir madde olarak gösteriliyor.
Walter uyuşturucu işine girdikten sonra suç unsurları giderek içinden çıkılmaz haller aldı, ailesini kaybetti hatta son bölümü izlemedim ama hayatını da kaybetmiş olabilir hem de kanserden değil.

Dizi final yaptıktan kısa bir süre sonra başlamıştım
Sabahlara kadar izlerdim efsane sahneleri gözünde canlandı bir an güzel diziydi

Geri