Bozulan fermuarlar çözümü sevindirdi.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Son zamanların en trend konusu internetin zararları. Birçok örnek verebiliriz doğrudur ama olumlu yönde kullanıldığında faydaları da inkar edilemez. Mesela internette izlediğim videolarda bozuk fermuarların nasıl düzeltildiğini görmüştüm Aynısını ben yaptım kullanmadığım montumu, daha önce arızalı olduğu için giyemediğim eşofman üstünü giymeye başlamak beni sıcak tuttu. Lafın kısası internet bazen içinizi ısıtabilir. :)

Son zamanların en trend konusu internetin zararları. Birçok örnek verebiliriz doğrudur ama olumlu yönde kullanıldığında faydaları da inkar edilemez. Mesela internette izlediğim videolarda bozuk fermuarların nasıl düzeltildiğini görmüştüm Aynısını ben yaptım kullanmadığım montumu, daha önce arızalı olduğu için giyemediğim eşofman üstünü giymeye başlamak beni sıcak tuttu. Lafın kısası internet bazen içinizi ısıtabilir. :)
Hem de çok basit bir yöntemle bir pense veya kerpeten. 2-3mm'lik bir müdahale. Sorun bitiyor.

Keşke bir terziye falan gitseydin abi jfjfjf
Olmasa da olur diye bir reklam vardı ya para harcamadan da tamir olur. Hem Gecenin bir saatinde yani 20'de bir de terzi mi aramaya gideydim :)

Sanırım Kamil abi kendi devrimini yaşıyor. İnternette fermuar kapatmayı öğrenmekle başlamak oldukça sol bir eylem… Kişisel rönesansın hayırlara vesile olur umarım. Sırada ne var acaba… merak konusu…

Nasıl düzeltildiğine merak edip baktım, gerekli olursa ben de deneyeceğim.:)

Geri