Anna Karenina
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hüzün boy kısalığına sebep mi oluyor yani....Hüznüm çoğaldı boyum kısaldı.f
Neden öyle diyorsun.. baksana her yıl farklı boy yazıyorlar.. millet aclıktan kısalıyor Yarmagül hnm.....Bu konu senede 3 5 kez hortlamak zorunda mı ? Snxjxd
Keşke onlar kısalırken biz de uzasak biraz xd aç kalmıyoruz hemNeden öyle diyorsun.. baksana her yıl farklı boy yazıyorlar.. millet aclıktan kısalıyor Yarmagül hnm.....
Milletin yedikleri boy'a gidiyor... bizim ki nereye gitti anlamıyorum... Bir litre süt içerdim ben.. hani nerede....Keşke onlar kısalırken biz de uzasak biraz xd aç kalmıyoruz hem
Sjsmxjs dibine dibineee gidiyoz biz annam xdMilletin yedikleri boy'a gidiyor... bizim ki nereye gitti anlamıyorum... Bir litre süt içerdim ben.. hani nerede....
Seninle et sotenin dibine ekmek banmak isterdim....Sjsmxjs dibine dibineee gidiyoz biz annam xd
Offfff hari ka olurduSeninle et sotenin dibine ekmek banmak isterdim....
Bişmiş bibersiz olmaz skj onu böyle tutucan salkım üzüm tutar gibi yiyicen skjOfffff hari ka olurdu
yanında soğan
Offf damak tadlarımız uyumlu anammm xdBişmiş bibersiz olmaz skj onu böyle tutucan salkım üzüm tutar gibi yiyicen skj
Biliyorum.. Bu zamana kadar sırf daha fazla acıkmayım diye seninle iletişim kurmamaya calıştım.. köşe bucak kactım senden.... yulafcılarla takıldım....Offf damak tadlarımız uyumlu anammm xd
Boş verrr diyeti miyetiiiiii canımız ne istiyosa öyle yapalımmmskxmcjd yiyelimm diyet yapmak çok zorrrBiliyorum.. Bu zamana kadar sırf daha fazla acıkmayım diye seninle iletişim kurmamaya calıştım.. köşe bucak kactım senden.... yulafcılarla takıldım....