Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün 5 kez aparduman merdivenini, 20 kez temizlik merdivenini kullandım..1-2 saatten 2-80 olucambi duvara boylarınızı yazıp her ay ölçelim mi? belki uzuyorsunuzdur... 28 sayfa boşuna olamaz.
Nereden öğrendin her ay duvara cizik attığımı....bi duvara boylarınızı yazıp her ay ölçelim mi? belki uzuyorsunuzdur... 28 sayfa boşuna olamaz.
güvercini boşa yollamıyoruz pencerene...Nereden öğrendin her ay duvara cizik attığımı....
Masallah biz yanyana gelmeyelim klara hanimcigim lutfen;)
Neden kiii topuklu giymem sözMasallah biz yanyana gelmeyelim klara hanimcigim lutfen;)
Ben 159um bir an yanyana geldigimizi hayal ettim de yok bacimNeden kiii topuklu giymem söz)
Yaa kolumun altında severim seni Sanemm <3Ben 159um bir an yanyana geldigimizi hayal ettim de yok bacim![]()
Birellibeş boyum var türlü türlü huyum var benim de...Silelim bencede hic bizi dusunmemisler acarkenhos boyum 159 olabilir ama bir okadar da yer altinda var
![]()