F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Kanal D ekranlarının yeni okul komedisi Boynu bükükler yayın hayatına hazırlanıyor. Dizide zenginler takımının lideri olan Ersen karakteri karşımıza çıkıyor. Galoşlar adı verilen bu takımın üyeleri Boynu bükükler’in tam zıttı olarak zengin ve varlıklı ailelerin çocuklarından oluşuyor. Ersen Galoşlar’ın lideridir. Sürekli yanında Bir ve İki lakaplı diğer çocuklar dolaşıyor. Arkadaşlarına çok bağlı olan Ersen ünlü bir müteahhidin tek oğludur. Okul müdürünün kızı Miray’ı görür görmez ona aşık olur.
Ersen rolündeki oyuncu
Boynu bükükler dizisinde Ersen karakterini canlandıran oyuncunun adı Çağlar Ertuğrul’dur. Çağlar Ertuğrul 1987 doğumlu oyuncudur. Onu aynı zamanda Benim için üzülme dizisinin Sinan’ı olarak da tanımaktayız. Ayrıca Dağ filminde Oğuz karakterini canlandırmıştır. Dizi ve sinema oyunculuğu dışında reklam oyunculuğu da yapan Çağlar Ertuğrul daha önce Rocco Sıkı Sakız, Digiturk ve Turkcell reklamlarında oynamıştır.
1987 yılında dünyaya gelen Çağlar Ertuğrul 2005 yılında Bornova Anadolu Lisesinden, 2011 yılında ise Koç Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında çeşitli oyunlarda (Romeo ile Juliet, Yobaz, Kaos Teorileri, Leş) sahne alan Ertuğrul, son senesinde Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde eğitim gördükten bir sene sonra 3 MOTA Sanat Atöylesi'nde modern oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.
Akıcı bir İngilizce'ye sahip olan oyuncu, iyi derecede de Almanca'ya sahiptir.
2012 Dağ Oğuz Film 2012 Benim İçin Üzülme Sinan Dizi Reklam
Yıl Reklam Not 2010 Rocco Sıkı Sakız
2010 Pınar Krem Peynir Reklam yayınlanmadı 2011 Digiturk
2011 Turkcell
Ersen rolündeki oyuncu
Boynu bükükler dizisinde Ersen karakterini canlandıran oyuncunun adı Çağlar Ertuğrul’dur. Çağlar Ertuğrul 1987 doğumlu oyuncudur. Onu aynı zamanda Benim için üzülme dizisinin Sinan’ı olarak da tanımaktayız. Ayrıca Dağ filminde Oğuz karakterini canlandırmıştır. Dizi ve sinema oyunculuğu dışında reklam oyunculuğu da yapan Çağlar Ertuğrul daha önce Rocco Sıkı Sakız, Digiturk ve Turkcell reklamlarında oynamıştır.
1987 yılında dünyaya gelen Çağlar Ertuğrul 2005 yılında Bornova Anadolu Lisesinden, 2011 yılında ise Koç Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında çeşitli oyunlarda (Romeo ile Juliet, Yobaz, Kaos Teorileri, Leş) sahne alan Ertuğrul, son senesinde Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde eğitim gördükten bir sene sonra 3 MOTA Sanat Atöylesi'nde modern oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.
Akıcı bir İngilizce'ye sahip olan oyuncu, iyi derecede de Almanca'ya sahiptir.
2012 Dağ Oğuz Film 2012 Benim İçin Üzülme Sinan Dizi Reklam
Yıl Reklam Not 2010 Rocco Sıkı Sakız
2010 Pınar Krem Peynir Reklam yayınlanmadı 2011 Digiturk
2011 Turkcell