Oda ustunde ceviz mi kiriyor?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oda ustunde ceviz mi kiriyor?
Ne diyo yani burda kız, kürtçe galiba bilenler gülmüş ben anlamadım hdkdjs
Burda yazılabilecek gibi değil nöföfödNe diyo yani burda kız, kürtçe galiba bilenler gülmüş ben anlamadım hdkdjs
Hadi be kflfjdk ay söyleme o zaman AhuraaaaBurda yazılabilecek gibi değil nöföföd
Ben biliyom söyliyim miNe diyo yani burda kız, kürtçe galiba bilenler gülmüş ben anlamadım hdkdjs
SöyleBen biliyom söyliyim mi
Xdxdxdxdxdxdxd
Evet olmuş öyle bir şeyler ki çok haklı bir davaKuzköy’ü googleladımBir de kuzköy sakinleri adını değiştirmek için başvuruda bulunmuş ama Kuzköy olarak kalmış gibi okudum.
Evet olmuş öyle bir şeyler ki çok haklı bir dava
Ben değişti diye biliyordum![]()
Khkhkgkg düşünsene köye giriş yapmak uzeresin ve tel geliyor nerdesin diye bir soru ile karsilasiyorsun ne diycem abi kuza giriş yapmak üzereyim mi ? Kfjfjdhdhsgs rezillik bfjfhdhxyok resmi kayıtlarda halen Kuzköy olarak geçiyormuş ama okuduğum 2018 haberiydi. Belki güncelde değişmiştir. Tabii ki haklılar kdjd Ben anlamadığım için tuhaf gelmemişti senin postunda, sonra anlamına baktım ve mahallemin ismi vajina olsa ben de isterdim değişmesini jdjd