Böyle bir şey mi olur demeyin!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bu nasıl bir ilişki biçimi aklım almadı.

Hasan Hatice’yle evliyken,bir gün çay bahçesinde
Otururken mukaddes hanımı görüyor ve aşık oluyorlar birbirine..sonra eşinin üzerine kuma olarak getiriyor.o da yetmemiş gibi,aynı şekilde giyindirip kuaföre yolluyor.böyle bir ilişki biçimi daha göremedim duymadım..
0AD2AF6B-DB0E-41B8-AAF2-E140F87D9DD1.jpeg

herkes acun gibi takım satın alamayacağı için kendi takımını kurmayı deniyor. takım ruhu önemli, tebrik ederim hatice ve mukaddes’i… selçuk inan-burak yılmaz birlikteliği görüyorum.

Bizim kız üyelerden şüphelenmeye başladım erkek kuma taşıyorlar ..

Olmaz demeyin, şansınızı deneyin… sanırım kumar bağımlılığınız var kdhdkd

94b46955a24980e12f3d38d6e1561720.jpg

Ankara Pursaklar’a bağlı Ayyıldız Mahallesi Mithatpaşa Sokak’taki evde önceki akşam yaşanan cinayet, çok çarpıcı bir hikâyeyi barındırıyordu. Önder Çelik (43), Seher Çelik (34) ile evlendikten 2 yıl sonra sevgilisi Gül Yeşim Kavuştuk’u (40) da aynı eve getirdi.

Hürriyet gazetesinden Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, Çelik farklı odalara yerleştirdiği iki kadınla aynı evde yaşamaya başladı. Ayrıca sıraya koyarak her gece birisinin odasında kalıyordu. Önceki gece ise sıra şaştı. Kavuştuk, birlikte yaşadığı Önder Çelik’in nikâhlı eşiyle 2 gece üst üste geçirmesiyle kıskançlık krizine girdi. İki kadın ile Çelik arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kavuştuk, mutfaktan aldığı bıçakla Önder Çelik’i göğsünden bıçakladı. Bıçağın kalbine isabet ettiği Çelik, evde hayatını kaybetti.

daha ileri seviyesi yaşandı bunun ya, biraz özgün olmaları lazım, heyecanı yok bunun.

kaynak

Bu insanlar Turkiye'yi haketmiyor. Arabistana gondermek lazim bunlari.

hikayenin devami: kuma olan iki kadin bff oluyor ve adami zehirleyip, mezara kadar getiriyor. bu olay sonrasi eskiden kuma olan iki kadin, arkadas olarak hayatlarina devam ettikce, yeni bir organizasyon baslatip badgirllige basvurarak yasamlarini sagliyorlar.

ne dolaplar be beyin yakmakmı amacınız
allah belanızı versin.

Bizim uzaktan bir akraba var. Onun da 2 eşi var. Eşleri ile makara yaparken sağına ben soluna ben yatıyorum demişti. Çocukları da var.

Geri