Böyle bir hoca vardı da biz mi okumadık?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bizde de vardı bir tane Genel Türk Tarihi hocası, en son sınıfın içinde bi kriz geçirdi bağırmaya başladı namussuzlar, şerefsizler, onun bunun çocukları diye. Bu tarz elbiselerle lise çağında ki erkeklerin içine girerse öğretmen ders işletemez.. Dikkat ederseniz sınıfın çoğunluğu erkek, kapısı açık ve yol geçen hanı gibi kapıyı açık gören giriyor..

Bu video şaka amaçlı çekilmiş olsa da elbet okul hayatında bu tarz öğretmenlerle karşılaşanlar olmuştur..

hep demişimdir ben ilimin kölesiyim bilimin de

• Beğen
Tepkiler: Sim
İki tane bacak görmeniz için illa öğretmeniniz olması gerekmiyordu. Vizyon böyle bir şey. Eşeğe altın semer vursan da eşektir gerçekten. :)

Ben edebiyat hocama aşıktım.
bildiğin ağlamalı zırlamalı aşk, liseden mezun olduktan 5 sene sonra boşandığını öğrenince çok sevinmiştim, 1 ay sonra da başkasıyla evlendi.
ah be Burcu hocam :/

Gordum bu ortmeni.

2 bacak degil o

1 karis etek le ders anlatirsa tabi dikkat kaybi yasabir.

Sizede erkek hocaniz tayt giyip gosterse sizinde dikkatiniz dagilir.

Ben edebiyat hocama aşıktım.
bildiğin ağlamalı zırlamalı aşk, liseden mezun olduktan 5 sene sonra boşandığını öğrenince çok sevinmiştim, 1 ay sonra da başkasıyla evlendi.
ah be Burcu hocam :/
huznunu en kalbi duygularimla paylasiyorum
ingilizce ogretmenim edebiyat ogretmeniyle evlendi diye kadina kusmustum

Bu kadar kısa giyinen bir hocaya asla denk gelmedim. En açık giyinenler bile okulda derse girerken giyim adabını bilerek gelirlerdi. Devlet okulunda müdür direkt uyarı verir zaten.

Öğrenciler aralarında eglenmiş biraz. Oyna devam et.

Geri