Böyle bir günde bunu paylaşmak doğru olmaz biliyorum...ama?

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bir günde bunu paylaşmak doğru olmaz biliyorum, Farkındayım ama TÜRK BAYRAĞINA Laf ettirmeyiz Kardeş... Sizler O... Çocuğusunuz.!

She baştan sona haklıymış operasyon değil katliam gerekiyo :)

ama en alttaki kürt arkadaşın yorumunuda gözden kacırma kanka..

yahu ben dıorum yarıdm felan etmıcen dıe haberı gorumde kanal değiştiren bırıyım bırakcan bunları kendı halıne azımı bozmıcammm tmm sakınım narkoz

Ya canım düşünce olarak biliosun aynıyız ama hepte dioruzki içlerinde vatan sevgisi olanlar bak en alttaki ne güzel yorum yapmış..

Mekke döneminde İslâmî tebliğ etmek üzere Tâif'e gittiğinde, orada kötü bir davranışla karşı karşıya kalmış; dönüşte taş yağmuruna tutulmuş, mübarek ayakları kanlar içerisinde kalmıştı. O sırada Allah tarafından kendisine "onlar aleyhinde yapacağı bedduanın kabul edileceği, dilerse onları helâk edeceği" bildirilmiş, fakat Peygamber Efendimiz "Hayır, belki bunların sulbünden sana ibadet edecek çocuklar doğar, yâ Rabb " demişti. Uhud'da dişini kıran, yüzünü yaralayan düşmanları için: "Allah'ım! Kavmimi hidayete erdir, çünkü onlar yaptıklarını bilmiyorlar" (Tecrîd-i Sarih Tercümesi, IV, 314) diye dua etmiştir. O peygamberimizdi Allah´ın elçisiydi.. bizim bukadar sabırlı olmamız imkansız :)

[ı]bu köpeklere ne yapsanız azdır... Bosuna demedik depremde ölenlere baas saglıgı diliyoruz ama pkk köpekligini yapanlara deil.... %80 i pkk köpekligi yapıyor geriye kalanların baası sagolsun... O bayrak sayesinde bu topraklarda huzurla yasıyolar ama yemek yedikleri kaba işiyolar serefsiz köpekler... [/ı]

Değil tabiki Ben okurken bayrağı aldım alnıma sürdüm öptümmmmmmm öptüm ..

MİT yapdıgı operasyonda pkk köpeklerinden birinin yapdıgı acıklama su sekilde olmus :
- Dagda ne yiyordunuz?
- köylülerden aldıklarımızı.
- Peki her zaman yiyecek seyler bulabiliyormusunuz ?
- Hayır tabikide. Bazı zamanlar cok aaç kaldıgımızda kendi dışkılarımızı yiyorduk.

Böylesi insanlardan ne beklersinizki. Babasının evinde oturup adam akıllı şeyleri yemekdense dagda kendi sıçdıgını yiyor :)

Hey Allah'ım ya burada herkes aynı seyi söylüyor.. zaten bu gibi düşünceler için ,Hainler için kimse forumda onları savunmadıki.. lütfen bunu böyle Lanse etmeyin ..

söylenecek çok şey var ama söylemek istemiyorum.sonra çok yanlış anlaşılıyorum ben sanki böyle şerefisizlerin tarafını tutuyormuşum gibi bazı düşünceler oluşuyor.o yüzden susmayı tercih ediyorum.

Valla Yazı yazarak Bişeyleri Söylemek Vs Vs Çok kolay ince ayrıntıyıda Bilmek Lazım Sen Takma Kafanı Bulut Ne dediğin ortada kimsede Seni Yanlış anlayamaz..

Akşam tvde gördük toplanan paraları 63 milyon tl. Bizim insanımız elini vicdanına koydu gereken yardımı yaptı inş gereken kişilere bu vatana vatanım diyen kişilere gider o yardımlar. Varmı orasıda mechul ama neyse. Devleti devlet olarak görme polisi polis olarak görme askeri asker olarak görme başın sıkışınca nerde devlet nerde asker nerde polis nerde yardım nerde ekmek nerde çadır.. Ohh ne ala varmı Dünyada bir eşi benzeri daha varsa söleyin..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri