Böyle bir aşk duyan varmı bi bakın

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü

Bir kız ve delikanlı motosikletin üzerinde 180 km hızla gidiyorlarve aralarında şöyle bir kounşma geçiyor;

Kız:Lütfen yavaşlaçok korkuyorum

Erkek:Hayır Aşkım bak ne kadar eğlenceli

Kız:Lütfen!lütfen yavaşla artık...

Erkek:Peki o zaman beni sevdiğini söyle!

Kız:Seni çok seviyorum hemde ölümüne ama ratık yavaşla...

Erkek:Şimdide bana sıkıca sarıl...

Kız delikanlıya sıkıca sarılır...

Erkek:Şapkamı alıp başına takarmısın şimdi beni sıkıyor.

Kız şapkayı takar.

Ertesi sabah gazetelerde şöyle bir haber yer alır:Motosiklet kazası...Freni patladığı anlaşılan motosiklet bir binaya çarptı iki kişiden biri kurtuldu.

İşte olayın gerçek yüzü şu;

Delikanlı yolun yarısında frenin patladığını anlamış ve bunu kıza belirli etmek istememişti.Bunun yerine kızdan kendisini sevdiğini söylemesini ve ona sıkıca sarılmasını istemişti.Sonra kendi hayatı pahasına kaskı kıza taktırmış ve sevdiğinin hayatta kalmasını sağlamıştı...

twitterin-yeni-fenomeni-mehmet-ali0.jpg

kız ayağına bir delikanlıyı daha kaybettik yani, bravo :l

madem motora binecekler kızda niye kask takmıyor da çocuk takıyor? madem kız kafasına o kadar güveniyor çocuğun kaskı niye alıyor? madem motorun freni patladı çocukla kız motordan niye atlamıyor? madem motorda bi bozukluk var çocuk niye bi sanayiye gidip motoru kontrol ettirmiyor?

Oha ya Allah böyle bir şey yaşatmasın motosiklet çiftlerine. Her zaman devrimle motora binerken 2 cümle söyler öyle bineriz. Eğer gerçekse kızın psikolojisini düşünemiyorum.

madem motora binecekler kızda niye kask takmıyor da çocuk takıyor? madem kız kafasına o kadar güveniyor çocuğun kaskı niye alıyor? madem motorun freni patladı çocukla kız motordan niye atlamıyor? madem motorda bi bozukluk var çocuk niye bi sanayiye gidip motoru kontrol ettirmiyor?

+ Olarak motorlar genelde vites düşürerek yavaşlar :D

Ben bu hikayeyi okuduğumda 13 yaşındaydım.

Bizim kızlar "seni çok seviyorum" dedikten sonra çocuktan aynı karşılığı alamadığı için trip atıp diğer söylenenleri yapmazdı. Sanırım olay yurtdışında geçiyor.

Geri