Böyle beyler kaldı mı?

Konu sahibi son olarak 1657 gün önce görüldü
Adam eşiyle beraber kahvaltı yaptıktan sonra çalışma odasına anahtarını almaya gitti. Ancak masasının üstünde ve televizyon camının üstünde toz tabakası gördü. Anahtarını almadan evin kapısının önüne gitti. Eşini çağırarak masanın üstünde duran anahtarı getirmesini rica etti. Kadın içeri girdi, anahtarı aldı ve eşinin toz tabakasının üstüne parmaklarıyla 'Seni seviyorum' yazmış olduğunu gördü. Tam odadan çıkacakken Televizyon camında eşinin 'Sen benim sevgili karımsın,' yazısını farketti. Kadın anahtarı eşine verdi, gülümsedi ve dedi ki: Vazife anlaşılmıştır. Bundan sonra ev işlerine daha çok önem vereceğim. Bana hatamı harika bir şekilde aşkla söylediğin için teşekkür ederim..
Bu Allah'tan korkan bir Adamın Hz. Muhammed (s.a.v.)'i örnek alışıdır. Eşinin hatasını gördüğünde onu kınamadan ve ayıplamadan ona bildirir.

:) :)

Ben bir tane tanıyorum ve sanırım onu da kendime aldım. :p
Allah herkesi iyilik dolu yürekli insanlarla karşılaştırsın.

Ben adamın davranışını çirkin buldum ..
Kadının "vazife anlaşılmıştır" demesi midemi bulandırdı ..

Daha çok rencide eder bence, hafta sonu birlikte temizlik yapmayı teklif etseydi daha süper olurdu.

Aksini yapıp dövseydi ''ulan adam!!'' derdik.
Latife şeklinde yapılan şeye bile kul bulmakta birebiriz.
Çünkü biz Türk Milletiyiz. :p

Türk erkeklerinden böyle bir şey bekliyorsanız bi yüz asır daha beklersiniz. Bence yoktur böyle erkek. En romantiği bile bu kadar ince düşünemez. Böyle bi adama tapılır.

Yazıyı okuduğumda aklıma gelen erkek profili İngiliz mi acaba dedim.

Sanırım buradaki amaç eşini kırmadan da birşeyleri söyleyebilmenin münkün olduğudur.

"Bu masanın hali ne" "sen evi temizlemiyor musun" diye bagırıp çağırmak yerine yukarıdaki gibi davranılabilir demek istenmiş. Zaten eşini kırmaktan çekinen bir insan muhtemelen eşine yardım ediyordur ev işlerinde.

Kaç erkek evdeki tozu görünce eşine ses çıkarmadan alıp toz bezini tozu siliyor ki? Eşlerini dövmesinler de toz almaları kusur kalsın.

Bana haftasonu kahvaltimi hazirlasin bi de utuyu yapsin baska bisey istemiorum :D

Aksini yapıp dövseydi ''ulan adam!!'' derdik.
Latife şeklinde yapılan şeye bile kul bulmakta birebiriz.
Çünkü biz Türk Milletiyiz. :p

Hadi ben yazmayayım dedim ama sen yazmışsın sana katılmaya geldim =)

İşte dün tam da bununla alaklı bir yazı yazdım. Kusur görmek yerine güzel olan şeyi görebilseydik bugün daha iyi anlaşıyor olurduk birbirimizle sanırım.

La adam çalışıyor bir pazarı var onuda temizlik mi yapsın. kadın ne yapacak evde boş boş uğraş lazım :D

Böyle erkekler çok hala.
Seçimlerimiz yanlış biraz.
Zaten böyle adamlarada, hep olmayacak Kadın düşer :T:

Kadınlarımız temizlik görevlisi ve bunu vazife biliyor .
Erkek hizmetçisine emretmediğinde kendilerini çok iyi hissediyorlar .
Çünkü ne ??
Çünkü biz Türk Milletiyiz
Hayır bu Türk Milletinin bir geleneği değil ..
Bu düşkünlük Türk Kadınının Düşkünlüğü değil ..
Ayakları yere sağlam basabilen hiçbir insan, kocasının emriyle nefes alıp verme alışkanlığıyla yaşlanmaz.

Geri