Böyle avradım olsun..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ödipus kompleksli macron bunu da timarhaneye sokardi.
Fransiz olsaydi tabii.

Bu içerik yeni değil. Bu kadına birkaç ay önce denk gelmiştim.
İtalya'nın harcı değil Fransa'ya kafa tutmak, Merkel kükremeliydi Macron'a.
Neyse AB yine çalkantılı günlere girecek, Rusya ile iş yapması hiç faydasına olmaz ama Belarus-Polonya sınırında biriken göçmenlere bir çare bulmaları lazım. Göçmenler bizi terk etmiş, artık yollarını kuzeye çevirmişler; Yunanistan iyi kapattı tabi yolu.
Konu dışına çıkmışım @Yabani ya kadından bahsetmişsin, ben de uluslararası politikaya daldım pardon :)
Bu tip güçlü kadınlara bayılıyorum, asil ve güçlü. Yeri gelmişken Vikings'teki Lagertha gibi bir şey daha da iyi gider.

Bu kadar anlamlı bir içeriğe bu kadar anlamlı bir başlık olabilirdi. :)

Birinizde hayalin gerçek olur inşallah dememiş

Bu içerik yeni değil. Bu kadına birkaç ay önce denk gelmiştim.
İtalya'nın harcı değil Fransa'ya kafa tutmak, Merkel kükremeliydi Macron'a.
Neyse AB yine çalkantılı günlere girecek, Rusya ile iş yapması hiç faydasına olmaz ama Belarus-Polonya sınırında biriken göçmenlere bir çare bulmaları lazım. Göçmenler bizi terk etmiş, artık yollarını kuzeye çevirmişler; Yunanistan iyi kapattı tabi yolu.
Konu dışına çıkmışım @Yabani ya kadından bahsetmişsin, ben de uluslararası politikaya daldım pardon :)
Bu tip güçlü kadınlara bayılıyorum, asil ve güçlü. Yeri gelmişken Vikings'teki Lagertha gibi bir şey daha da iyi gider.
Eski biliyorum lakin denk geldim yine videoyaya beni cezbetti paylaşayım dedim buradakı kız üyelerde nasiplensin filan

Kadınların daha fazla yönetimde görev aldığı, söz sahibi olduğu bir dünya hayali dilerim bir gün gerçek olur.

"Eğer kadınlar, dünyadaki her bir ülkeyi yönetiyor olsaydı, yaşam standardında genel bir iyileşme görülürdü."
Barack Obama

Obama, siyasete dönüp dönmeyeceği sorusuna ise liderlerin zamanı geldiğinde kenara çekilmesi gerektiğine inandığını söyleyerek yanıt verdi:

"Dünyaya ve sorunlara baktığınızda, genellikle yaşlı insanların, genellikle yaşlı erkeklerin, kenara çekilmediklerini görüyorsunuz. Siyasi liderlerin kendilerine şunu hatırlatmaları önemli: Orada bir iş yapmak için bulunuyorsunuz ama ömür boyu bulunmuyorsunuz, kendi gücünüze dayanarak ne kadar önemli olduğunuza dair algınızı pohpohlamak için bulunmuyorsunuz."

-Alıntı-

Geri