boyalardan kacinin dogal yollar varken (:

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Saç Bakımı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Selamlar .. :heyoo:

Konu mevcut ise affola simdiden:cici:

Sac boyayan sürekli kendisini begenmeyenler..yada bunalimda olanlar ..
Yada benim gibi degisiklik arayanlar ...
sac boyatmaya gerek yok..dogal yollar var örnegin..Papatya cayi gibi
Bildiginiz poset cayini kaynatiyoruz Bir bardaga döküyoruz..bekliyoruz rengini vermesi icin sogumasi icin..
Ben kendim kavanoza döktüm cayi..icine tarak batiriyorum saclarimi nemlendirecek sekilde tariyorum..
Sonra da güneslenmeye balkona cikiyorum..:cici:
saclariniz kuruyana kadar oturup güneslenin..

Bu arada bütün saciniza uygulamak zorunda degilsiniz
Herkesin zevkine göre..
Bir belirli yer secin sacinizda oraya 3-4 gün boyu sürüp günese cikin
rengin actigini göreceginizden eminim..
ben daha göremedim ne yazikki Zar zor görüyoruz günesi :icon_yillarcaezildi

+ bu uygulama ne yazikki siyah saclar icin degil Onu acamamakta..

direk yıkamakda etkili ayrıca besliyorda sacı papatya
sonra bitkisel sampuanlarda sac rengini açıyor ıspartadan gelirken aldığım gül özlü sampuan siyah hint kınasını bile akıttı diye bilirim tabi öyle ahım sahım renk değişimi olmuyor ama kırıyor o koyuluğu

direk yıkamakda etkili ayrıca besliyorda sacı papatya
sonra bitkisel sampuanlarda sac rengini açıyor ıspartadan gelirken aldığım gül özlü sampuan siyah hint kınasını bile akıttı diye bilirim tabi öyle ahım sahım renk değişimi olmuyor ama kırıyor o koyuluğu

Aynen bak bunu iyiki yazmissin cikti gitti aklimdan..mümkünse o gün yaptiginizda yikamayin saclari :cici:
Iyimis bu yaz alisveris listem kalabalik olacaga benziyor :kiki:

Aynen bak bunu iyiki yazmissin cikti gitti aklimdan..mümkünse o gün yaptiginizda yikamayin saclari :cici:
Iyimis bu yaz alisveris listem kalabalik olacaga benziyor :kiki:

ceviz yaprağı kahve tonu elde edersin ceviz yaprağı ve yeşil kabuğunu kaynat sacını yıka oda hem besler hem hafif kahve tanu elde edersin:)

+ mümkünse herzaman yeniden kaynatin cayi
Bozulabiliyor ip gibi uzuyor sahidim :) iki gün zor dayaniyor..

vee bak düşündükçe geliyor aklıma soğan kabuğuda kızılımsı bir ton elde eder tabi bunlar için sac ne kadar az boya görmüş ne kadar doğal renk ise o kadar etkilidir
vee unurmadan papatya çayı yerine taze toplanmış papatya daha etkili aklında bulunsun :)

Ben bakir rengi olsun istiyorum misal o nasıl olacak doğal yollarla .p

Ben bakir rengi olsun istiyorum misal o nasıl olacak doğal yollarla .p

soğan kabuğu kızılımsı kabugu varya onu kaynat ilk başta uçlarda bak sacında kızılın hangi tonu olacak saca göre renge göre değişir çünki :)

Geri