boy uzaması

Konu sahibi son olarak 3225 gün önce görüldü
S.a arkadaşlar 16 yaşına girdim boyum 1.68 neyse 3 senedir sigara içiyorum şu andan itibaren bıraksam boy uzamasına etkisi olur mu yoksa geçti mi

Sigarayı bırakma kardeşim ne alakası var, kız halaya oğlan dayıya, dayının boyu kaç ?

Süt ve süt ürünleri tüket. Basketbol oynamak da etkili gelişim dönemindeyken.

Çok takılma boya, Devede de boy var ama sonuç ? Önemli olan aklını geliştirmek, zaten dış görünüşün için sana yaklaşan olursa sen ondan uzaklaş.

Sigarayla Alakası yok bunun bende 2 senedir içiyorum süt ve ürünleri tüket Zaman Buldukca Günde 1.5 saat basketbol oyna Uzar daha yasında kücük Merak etme uzarsın

Ana baba uzunsa boyun uzun olur onun disinda istedigin kadar sut ic fayda etmez bence :(

Süt tüketme, süt tüketmek kemik gelişimi için zararlıdır. Bununla birlikte süt ürünlerinden yapılan yoğurt ve peyniri tüketebilirsin. İnsanlarda 21-22 yaşına kadar boy uzar. Basketbol oyna ve ağırlık kaldırmamaya özen göster. Uzar gidersin.

güzelmümin din kardeşim sülalemin ve çevremin en uzunu olarak (1.90 +2 felan)sana tatmin edici uzun vade de kesin sonuçlar öneren hayat hikayemi anlatacağım.orta okula kadar çevremin en kısası idim eyle ırsilikle felan alakası yok bu işlerin vucudun her gelişimi beslenmeye bakar.hobbit gibi kalmak istemiyorsan besleneceksin.süt yoğurt yımırta bak bunlar hem kafana hem vücuduna iyi gelecek besinler.organik beslenmeye daha çok dikkat et sabahları bir bardak sütün içine çiğ yumurtayı kır bi barnak tatlandırıcı için bal kat.işaret parmağınla baş parnağı bırnına tıka yut gitsin.nefis iştah açıcı öküz modelleri yöntemlerimin içim her mesaj 100 gayme

içme tabi oğlum niye içiyorsun. gelisim cagindasin, sigarayla vucudunu koreltme. duzenli spor yap, hatta sana uygun bir spor dali sec. yap bunlari. sigara icme.

bende 16 yaşındayken 1.60 felandım okulda en önde oturuodum baskete bir başladım 1.81 oldum en arkaya aldılardı nasıl boy attıysam pantolonlar felan bi karış küçük geliodu

Sigarayı çok içersen en son sigara kadar kalırsın. 7-8 santim. Aman dikkatli olalım.

basketbol oynamanın boy uzattığına inanan gerizekalılara gerekirse gen bilimini en baştan anlatacağız........

1pbzGb.jpg

Daha ne uzayacak ya 177 m kalsın böyle topuklu giyemiyorum bu yüzden :S

Geri