Boy nasıl uzar? Boyun uzaması için ne yapılabilir? (Benim için değil)

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4535 gün önce görüldü
Boy nasıl uzar? Boyun uzaması için ne yapılabilir?

Ben kısa kaldım, siz kalmayın gelecekteki çocuklarımız kısa kalmaması için neler edebiliriz öneriniz alabilir miyim?
Kısa dediysem 1.60 boyum var dahada uzamaz :D

Basketi şiddetle tavsiye ederim,boy uzamasında çok yardımı dokunuyor.

kısa boy iyidir günümüz erkekleri portatif kadınlardan hoşlanıyorlar :) ayrıca çok uzun olursan boyuna göre erkek bulmak zor oluyor :D

bu arada Perii kim için o kişi neden konu açmıyorda sen açıyorsun :)

Boy uzamaz genetiktir.

bu arada Perii kim için o kişi neden konu açmıyorda sen açıyorsun :)

Merak ediyorumn diye bölüm açtıracaktım açtırmadılar merak ettiklerini buraya yaz dediler illede senle ilgili olmasına gerek yokda dediler o yüzden açtım :) Yiğenim 2 bucuk yasında kısa kalmasın kardeşlerimde var zaten daha küçükler boyları kısa uzaması lazımlarda canım ondan :D

Merak ediyorumn diye bölüm açtıracaktım açtırmadılar merak ettiklerini buraya yaz dediler illede senle ilgili olmasına gerek yokda dediler o yüzden açtım :) Yiğenim 2 bucuk yasında kısa kalmasın kardeşlerimde var zaten daha küçükler boyları kısa uzaması lazımlarda canım ondan :D

Muhakkak süt içsinler,ciddiyim.
Süt kadar boyun uzamasına yardımcı olan başka bi' gıda tanımıyorum ben.

Basketi şiddetle tavsiye ederim,boy uzamasında çok yardımı dokunuyor.

Ben basketbol oynadım 13 yasına kadar hiç uzamadı basketbol derken 9 aylık :D En uzun 3 kız vardı sınıfta biri bendim işte çokda güzel oynardım herkes 9 aylık olurdu :) 3 sene hep oynadık :D

TATLI ŞİMDİKİ ERKELER UZUN BOYLU kızlara bakıyor ne varsa onlarda :p

iFt bilemem vardır ama ailesi kısa çocukları uzun olan :D

Ben basketbol oynadım 13 yasına kadar hiç uzamadı basketbol derken 9 aylık :D En uzun 3 kız vardı sınıfta biri bendim işte çokda güzel oynardım herkes 9 aylık olurdu :) 3 sene hep oynadık :D

TATLI ŞİMDİKİ ERKELER UZUN BOYLU kızlara bakıyor ne varsa onlarda :p

iFt bilemem vardır ama ailesi kısa çocukları uzun olan :D

bi yanlışın var senin :) uzun boylu kızlardan hoşlanan erkek görmedim daha

bi yanlışın var senin :) uzun boylu kızlardan hoşlanan erkek görmedim daha

Olurmu sokakta gez bakıyım birde erkelerin arkasından yürü bak ne konusuyorlar :D Fizk süper olacak boyuda uzun işte :D ama onlarla evlenmek için değil sadece sevgili olmak için :D

4 kişi, ellerinden ve ayaklarından tutacak, hafif hafif çekecek, seni sündürecek, her Allahın günü 25 dakika bunu yapınca 1 ay içerisinde 1,5 santim uzarsınız. Aynı şeyi başka uzuvlar için de yapabilirsiniz. Ama önemli uzuvlarınızı tutturmayın, kendiniz yapın.​

evet haydarcan için
başka kimin olacak

Geri