Boşanmaların tek sebebi ..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evlilikmiş meğer evlenmeseniz boşanmazsınızda.

Neyim eksik onlardan hımmğğ

Sence bunun tek bir sebebi olabilir mi? En buyuk iki sebebi gecim sikintisi ve aldatmadir.

Evlenirken sözleşme imzalatırım ne olur ne olmaz mirasımı yedirmem xD

Arkadaşlarımın yarısı ihanet nedeniyle boşandı. Ama boşanma nedeni olarak bunu pek söyleyen olmadı. Güven ortamının yıkıldığı bir ilişki kesinlikle yürümüyor. Evli veya beraberlik fark etmiyor.

Himmm ihanetin affi olamaz ama itme sebeblerini de düşünmek lazım. Kimse sevdiği kişiyi aldatma gibi bir düşüncesi olamaz, lâkin işin içinde ilgisizlik, şiddet ve hakaret var ise ister istemez şahıslar dışarıya itiliyor.

Himmm ihanetin affi olamaz ama itme sebeblerini de düşünmek lazım. Kimse sevdiği kişiyi aldatma gibi bir düşüncesi olamaz, lâkin işin içinde ilgisizlik, şiddet ve hakaret var ise ister istemez şahıslar dışarıya itiliyor.

Boşanabilir Papatya , ihanetin gerekçesi olmaz . Öyle olsa her şey bahane edilir ve haketti aldatma mı denir .

Boşanmaların tek bir sebebi olmaz ki, bir kere halay çeker gibi evleniyoruz aileler dahil. (bu kısım çoğu zaman boşanma sebebi bknz; gelin - görümce, gelin - kayınvalide sorunları.) Onun dışında geçim derdi, ihanet vb. şeyler eklenebilir.
İnsan eğlendiği insanla evlenmeli, geçim kısmını da geçtim. Kafaların uyumu kalp ben.

Boşanabilir Papatya , ihanetin gerekçesi olmaz . Öyle olsa her şey bahane edilir ve haketti aldatma mı denir .

Orası öyle Vera'cim dedigin elbette doğru bende tabiki de tasvip etmiyorum ama çoğu kadın korkusundan veyahut ailenin sahip çıkmamasından ötürü orda kalmaya kendini mecbur hissedip ihanetine de devam ediyor. Erkekler için birşey demicem çünkü onlar mutluyken de ihanet edebiliyorlar sağolsunlar.

Geri