Boşanma Sebepleri

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Aşırı kıskançlık, dayak, güvensizlik, aldatma vs vs.
Eskiden katlanılır durummuş ama günümüzde herşey boşanmaya sebep görülebiliyor.

Gozlerdeki perdenin kalkmasi

Karşılık vermek
Maddiyati zorlamak
Hizmette kusur olmasi
Aileler ici anlasmazliklar
Cinsellik
Aldatma güvensizlik of ne cokmus .d

bburrccu ya katılıyorum. Kesinlikle günümüzün sebepleri arasındadır ve gerekli bir sebeptir.

Dullar konuya pls. Baş duldamış olarak engin tercümelerimi paylaşmak istemiyorum, digerleri yazsın.​

İnanın dış etkenlerin etkisi çok daha az. Bireylerin zaaflarının evliliği, aradaki ilişkiyi ve dolayısıyla evliliği etkileme noktasına geldiğinde o evlilik boşanmaya gidiyor. Yani bu konu üzerine konuşulacak çok şey var. Kısa cümlelerim yok bu mevzu için.
Kimse boşanmak için evlenmez ama bir şeyler çıkmaza girdiğinde tek çözüm bu. Olmayacak bir şey için direterek, Mutluluk şansınızı, ikinci şansınızı elinizden almayın.

lari haklı
mesela benimle evlenirseniz
kesin boşanın

Nedenmiş bence hayat seninle çok eğlenceli olabilirr, kendine haksızlık etme reyiz.

evlilik şeyine uyumlu değilim
ondan

Evliliğin ve sevgililiğin parametreleri çok farklı maalesef yeni nesil bunu kavrayamadığı için çabuk dağılıyor. Çok uzun zaman sevgili olan ama 2 ayda ayrılan insanlar tanıyorum.Şahit oldum, biliyorum.
Evlilik süresince sevgiliymiş gibi davranamazsınız.Küstünüz , boş veremezsiniz o sorunları çözmek zorundasınız. Kapıyı vurup çıkamazsınız, problemleri hasır altı edemezsiniz.
Sevgiliyken bir kaç gün görüşmeyince özler ,sakinleşir sorun yokmuş gibi devam edebilirsiniz.Evliyken aynı evde birbirinizden kaçamazsınız bu yüzden sorunları çözmek zorundasınız.
Aynı yatağı paylaşıyorsunuz, ne halin varsa gör diyemezsiniz.Ay sonunda benim sorunum değil , başının çaresine bakta diyemiyorsunuz.

Yani evlilik ve sevgililik ayrımı çok önemli ilişki de yoksa cabuk boşanırsınız

Geri