Boşanacakları iddia edilmişti: Volkan Demirel'den açıklama geldi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hatayspor'ın eski teknik direktörü Volkan Demirel ile Zeynep Demirel'in boşanacağı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Volkan Demirel iddialarla ilgili açıklama yaptı.

2010 yılında dünyaevine giren Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel'in ayrıldığı iddiası sosyal medyada gündem oldu.

13 yıldır evlli olan çiftin yollarını ayırmaya karar verdiği ve Zeynep Demirel'in boşanmak için mahkemeye başvurduğu iddia edildi.

"HABERLER DOĞRU DEĞİL"
Demirel şu ifadeleri kullandı:

"Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşıklıklı sabah kahvemizi içiyoruz.

Çiftin Yade ve Yeda adında iki kızı bulunuyor.

Kaynak

NeH49DYFok-ZfXwwKKaFUA.jpg
rtzgO7DCOkSrb9hTNPMK4w.jpg

lCDrnS4Yh0Kqx8xrqZj81w.jpg

Hah burası yazacağım şeye uygun:d

@Shinigami kendime konu bulamadım, j.lo ile ben affleck boşanma haberi de el ele poz verilerek yalanlanmış ama kimse samimi bulmuyor. Ben Affleck kadar kötü erkek modeli yok diyecektim ama en az onun kadar kötüleri var, sorry Ben.

Hah burası yazacağım şeye uygun:d

@Shinigami kendime konu bulamadım, j.lo ile ben affleck boşanma haberi de el ele poz verilerek yalanlanmış ama kimse samimi bulmuyor. Ben Affleck kadar kötü erkek modeli yok diyecektim ama en az onun kadar kötüleri var, sorry Ben.
Ben Affleck’in alkolik oldugunu duymustum, o yuzden yurumemistir diye dusundum. Yoksa, baska bir sey bilmiyorum. Sen neden kotu erkek modeli dedin Larii? Hani o kadar buyuk ask da bitiyorsa zaten biz hic yasamayalim ya :d

Gerci, ben eski esini de seviyordum. Jennifer Garner tam yurdum insani gibi, gidiyor firinda pisirdiklerini filan gosteriyor jkkgfj Cocuklarin sandvicine ne surmus, onu filan anlatiyor.

Ayrica Volkan Demirel kimdir hicbir fikrim yok :D Konunu da biraz hic ettik Volkan ama kusura bakma :p

Ben Affleck’in alkolik oldugunu duymustum, o yuzden yurumemistir diye dusundum. Yoksa, baska bir sey bilmiyorum. Sen neden kotu erkek modeli dedin Larii? Hani o kadar buyuk ask da bitiyorsa zaten biz hic yasamayalim ya :d

Gerci, ben eski esini de seviyordum. Jennifer Garner tam yurdum insani gibi, gidiyor firinda pisirdiklerini filan gosteriyor jkkgfj Cocuklarin sandvicine ne surmus, onu filan anlatiyor.

Ayrica Volkan Demirel kimdir hicbir fikrim yok :D Konunu da biraz hic ettik Volkan ama kusura bakma :p

Ben Affleck, Jeniffer Garner’ı, dadıyla aldatmıştı, yüzeysel ve vizyonsuz bir hareket jdjd Tabii reddetmişti ama karşılıklı fotoğrafları basına yansıdı. Hadi adamın günahına girmeyelim de iddia diyelim:d Alkol problemi de var, adamı rehabilitasyon merkezlerine götürüyordu ilk eşi. Bir de boşandıktan yıllar sonra Jeniffer Garner ile evliliği hakkında öttüğü bir röp verdi. Yıllar olmuş, öyle ezik ezik hala. Ve bizim j.lo’muza öfkeli davrandığı anlar da yansıyor kameralara. Hem sadakat sorunu, hem alkol sorunu (halen sürüyor mu bilmiyorum) hem de öfke sorunu var yani adamın. Ahh ahh Dağ gibi j.lo’muz

mal paylaşımı kahvesi içiyorlar, işte ideal veda.

Ben Affleck, Jeniffer Garner’ı, dadıyla aldatmıştı, yüzeysel ve vizyonsuz bir hareket jdjd Tabii reddetmişti ama karşılıklı fotoğrafları basına yansıdı. Hadi adamın günahına girmeyelim de iddia diyelim:d Alkol problemi de var, adamı rehabilitasyon merkezlerine götürüyordu ilk eşi. Bir de boşandıktan yıllar sonra Jeniffer Garner ile evliliği hakkında öttüğü bir röp verdi. Yıllar olmuş, öyle ezik ezik hala. Ve bizim j.lo’muza öfkeli davrandığı anlar da yansıyor kameralara. Hem sadakat sorunu, hem alkol sorunu (halen sürüyor mu bilmiyorum) hem de öfke sorunu var yani adamın. Ahh ahh Dağ gibi j.lo’muz
batman rolünde de sevmezdim. huzur bulamasın.

Adam fotoğraf çektirmeyi hiç sevmiyor galiba.
(Haberin tek dikkatimi çeken kısmı.pp)

Kim iddia etti ki. Lefy kendi iddia edip kendi yalanlıyor konuyu :D
Birileri iddia etmiş ki o da sosyal medya üzerinden açıklama yapıyor.:)
Sosyal medyada ortaya iddia atılmıştır ve o da hızla yayılınca, açıklama yapmaya mecbur kalmış da olabilir.
Magazin konularından pek anlamıyor olabilirim ancak haberi yapan ben değilim.:)

Geri