Boşalma sonrası sendromu nedir?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Ejakülasyon sonrası sendromu nedir?
Erkeklerde görülen bir durum olup,
Boşalma sonrası kişinin partnerine olan ilgisin sıfırlanması durumudur.Hatta kimilerinde itici bile gelmekte "Bununla nasıl birlikte oldum" gibi tepkilere yok açabilmektedir.
Günübirlik, ciddi olmayan sekslerde daha sık olup;
ciddi ilişkilerde de görülebilmektedir.İş bitince sırtını dönüp uyuma ya da usulca çekip gitme davranışları tipiktir. İş hayatı yoğun, paranoid ya da stres bulguları yüksek erkeklerde görülme ihtimali daha yüksektir.​

Aşkım beni seviyor musun diye sormayacak mıyız -. -

Ya öküzlügünüze kılıf aramayın. Yok sendrommuş fesmekanmıs. İşin bitti tabi dana. Sonra " sendromdayım" tripleri. Kalkar o pipin ama iki gün sonra yine. O zaman da hatun girerse sendromlara hiç aglamayacaksin ama

Kafa guzelse girdigi pozisyonda kadina yuklendigi icin olabilir, partneri bakireyse bunu bilmiyorsa pismanlik duyabilir, dostken olaylar farkli boyut alip yataga tasindiysa olabilir..

Sebep aramaya da gerek yok okuz bir adamsa bu durum tek basina yeterlidir bu manyak duygulari yasamasina.

Oda ne be şükür. Öyle derdimiz yok. Boşalmakda neymiş

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

165cd86b2b6c00ad5b51791cbd76e459.jpg

Sendrom yada Öküz falan değil o.
Bir nevi tokluk hissi. Yaradılış yani.
Bi durun, 10 dakka izin verin. Sistem yeniden başlatsın beyni (:

Biz şimdi neyiz sorusundan kaçıyordur belki :msm:

mecbur kaldım girdim :) aslında ayıp bir konu değil.

bu bayanların muzdarip olduğu bir konudur.halbuki erkeğe düşen, bunun tam tersi davranmaktır.hatta ilişkiden önceki ilgiden daha fazla ilgilenmek,konuşmak ve övgüler sunmak lazımdır.o vakit kadın, değer verildiğini, kullanılan veya kullanılıp atılan bir nesne gibi hissetmez kendini.bunuda SAYGI başlığı altında ifade edebiliriz.Tersi durumu da, saygısızlık olarak ifade edebiliriz.

Bir kaç dakikalığına mavi error ekranı vermelerinin, hormonal dalgalanmanın ejakülasyon sendromuna sebep olması olabilir.

Geri