Boş durup edebiyat tarzı bana uymaz.

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Ben Denizli'nin bir Mahallesi'nde yaşıyorum. Eskiden köydü şimdi Mahalle oldu. Buraya geleli 1 sene oldu geldiğim günden beridir kahvelerde sohbetlere bakıyorum, hep bir şikayet, hep bir şikayet. Ne yaptınız diye soruyorum. Ona söyledik cevap yok, buna söyledik cevap yok diye basıyorlar kalayı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapmadığı hizmetler var. Herkes bunu söylüyor ama icraat yok. Herkesin dediği "Seçim zamanı geliyorlar, Odur budur deyip sonra bir daha Hatırlamıyor.." diyorlar ben ne yaptım? Denizli'den Bir siyasi Parti il başkanını köyümüze davet ettim. Yarın saat 14'te. köylümüzün şikayet ve taleplerini ona söyleyeceğiz. Şu anda hükümet içinde görev almasa bile, en azından belediye il meclis toplantısında dile getirilmesinin faydalı olacağı kanısındayım. Velhasıl kelam ben hayır artık bir şey yapamayız "Kaderimiz Neyse razıyız.." demeye karşıyım. Dünyada konuşularak çözülemeyecek hiçbir mesele yoktur. Yarın ola hayrola.. Zaten 5 maddeden oluşan bir dilekçe hazırladım. Bunu herkesin önünde bizzat kendim söyleyeceğim, arkasından takipçisi olacağım.

Hadi ateistler buna da cevap verin..

Bravo reis. Ama hiç bir işe yaramaz. Çünkü ak parti diye parti kalmadı. Öyle boş beleş dolaşan zavallı tipler. Tek ağıza bakarlar, Erdoğan. O'na yaz.

Bravo reis. Ama hiç bir işe yaramaz. Çünkü ak parti diye parti kalmadı. Öyle boş beleş dolaşan zavallı tipler. Tek ağıza bakarlar, Erdoğan. O'na yaz.
Uzun yıllar bir eğitim ve kültür vakfında eğitim masası Başkanlığı yaptığım için konuşmayı da yazmayıda iyi bilirim. Kalemim gücldür yani. İnşallah yarın köylüm ile birlikte kendimizi iyi ifade ederiz...

Helal reis. Buldan sana emanet.

Yaptin mi abi?
Sonuc ne?

Şuan inzivaya çekildi muhtemelen tam anlamı ile bişeye sinirlenmeden de geleceğini düşünmüyorum. Geldiğin de açacağı başlığı kestiremiyorum :d

Geri