Boş(camsiz) Balkondakı Tül-Perdenin işlevi Nedir?

Konu sahibi son olarak 68 gün önce görüldü
ksjdj ben de denk gelmiştim bu duruma...
sebep muamazakarlık.
balkona çıkarken rahat çıkmak adına yapılan bir şeymiş.
bu şekilde daha çok dikkat çekiyorlar haberleri yok... üzücü

Sineklik yazacaktım. Ama oradan sinek değil, kuş bile girebilir.

Sineklerden korunmak için yapmıştım ben. Akşam otururken falan ışık açıkken sinekten oturulmuyordu köyde yaşadıgım zamanlar, hemen gömmeyin öyle milleti. Ne yani 30 yıllık lojmanın balkonuna cam mı taktırsaydım =)

Böyle örnekler çok var ve genelde Suriyeli aileler tercih ediyorlar yani evdeki kadınlar balkona çıkabilsin diye yapmış olabilirler ya da güneşliktir sadece.

geçen bi kadın bizim balkonu çekiyodu gittim ne çekiyon sen sapık mısın dedim
yok forumda konusunu açtım görsel istediler ondan dedi

Güneş gelmesin diyedir büyük ihtimalle sabah kahvaltısı için korunuyorlardır :D

Böyle örnekler çok var ve genelde Suriyeli aileler tercih ediyorlar yani evdeki kadınlar balkona çıkabilsin diye yapmış olabilirler ya da güneşliktir sadece.

yöüğğ bizim burda 2 yıl önce bir suriyelı çift vardı şoordakı marketin tam karşisinda ev kiralamişlar
yatak odalarında perde yokmuş

halk perde vermiş

sonra perdemsi bişey taktıklarında ise hacivat karagöz oyunu gibi seyirlik çıkıyordu gençlere

ve nihayet hediye paketi ile komple kapladılar camı rengarenk

fakat marketçi abi memnun gençlerr dikizlemek için marketten alişverişi çoğaltmiş

yöüğğ bizim burda 2 yıl önce bir suriyelı çift vardı şoordakı marketin tam karşisinda ev kiralamişlar
yatak odalarında perde yokmuş

halk perde vermiş

sonra perdemsi bişey taktıklarında ise hacivat karagöz oyunu gibi seyirlik çıkıyordu gençlere

ve nihayet hediye paketi ile komple kapladılar camı rengarenk

fakat marketçi abi memnun gençlerr dikizlemek için marketten alişverişi çoğaltmiş

Perde alacak paraları yoktu belki de:) Burada balkona perde çeken Suriyeliler var ve kadınlar balkonda çamaşır asarken bile perde açıksa tedbir amaçlı çarşaflarını giyiyorlar.

Son düzenleme:
Geri