Borsa nedir? Nelere dikkat edilmesi gerek bana ögretirnisiniz?

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Ya siz bunu gerçekten kendim için sorduğumu düşünüyorsunuz değilmi :)) Beni şu ekonomik vermediler de risk alacak kadar adrenalin manyağımı sandınız :) borsa dediğin küçük sermaye ile girip zengin olacak bir yer değil. Küçük paralarla ancak kumda Çelik çomak oynarsın. Neyse Kimin bu konulara Mahir olduğunu iyi kötü çözmüş olduk. Ayrıca okuyanlar için de aydınlatıcı olmuştur sanırım... İmam Kallavi yarın bir gün böyle bir gereksinim olursa seni rahatsız ederim kardeşim.

Ya siz bunu gerçekten kendim için sorduğumu düşünüyorsunuz değilmi :)) Beni şu ekonomik vermediler de risk alacak kadar adrenalin manyağımı sandınız :) borsa dediğin küçük sermaye ile girip zengin olacak bir yer değil. Küçük paralarla ancak kumda Çelik çomak oynarsın. Neyse Kimin bu konulara Mahir olduğunu iyi kötü çözmüş olduk. Ayrıca okuyanlar için de aydınlatıcı olmuştur sanırım... İmam Kallavi yarın bir gün böyle bir gereksinim olursa seni rahatsız ederim kardeşim.
İşte senin saflığın burada @kamil0920. Bak bakalım borsa da milyon TL üzeri kaç kişi var? Borsa da büyük paralarla oynayanlar aracı şirketler, küçük paralarını büyük paralar yapanlar trader & spekülatörlerdir. Senin "Reüs reüs yerlü millü" dediğin siyasileri ve devlet görevlilerini yurt dışı sermaye sınıflarından bazıları satın alır, spekülatörler üzerinden alım satım yapar. İçeriye adam sokarlar. Saflığın diyorum daha ağır bir cümle kullanırım da, forum kurallarına aykırı olur. Senin gibi hükümete güvenen herkes ağlıyor. Dolar bazlı piyasa 15 yıldır aynı ama o Amariga dediğinin piyasası 10 yılda 20x gitmiş.

Kusura bakma veya bak, @ibadeath gibi bu toprakların en büyük düşmanları sizsiniz. Sizi sevenleri dahi sevmiyorum kamil.

Bilgimi anlaman için söylüyorum @kamil0920. Sen ve senin gibi bu forumda Borsa'nın B'sinden bile anlamayan bir sürü cahile itafen. 18 Kasım 2022'de SASA hissesi 70-80 TL aralığına çekilecek dedim. Çok değil 12 gün sonra 1 Aralık 2022'de SASA patronu açıklama yaptı hissemin ideal değeri 80 TL diye.

Dediğimin teyidi olarak;

Edit: Hakaret kelimleleri çıkartılmıştır. Kayıtlar dursun ki silinmesin. Hükümet destekli manipülatörlerin mantığı anlaşılsın (Gerçi anlayacak insan olduğu konusunda hiç umudum yok. Ben artık kendimi bu topluma ait hissetmiyorum zaten.)

Son düzenleme:
Şimdi başkası için soruyorum ayaklarına yatmaya başladın. Yarın ekonomiyi batıranın Erdoğan olduğunu ilk bilen bendim diye de iddia edersin.

Son düzenleme:
Geri