BordomunMavisi.

Konu sahibi son olarak 873 gün önce görüldü
Dert ortağım diyorum sana öylesinde..
Günlük dertlerimi söyler içimi dökerim sana ..

Bugün bir kez daha farkettim ben hiç o ay oram acıdı ay buram acıdı diyen kızlardan olamadım. hep hastalıklıydım zaten 6 yaşında ögrendim, hastane nedir iğne nedir acıtır mı? ilaçlar ne işe yarar. haplar kaç saatte bir alınır diye.. Hiç derdim yok gibi bide dişim çıktı başıma ağrısı bi yana kanal tedavisi olduk konuşamıyorum bile. Günün tek iyi yani onu görmemdi sanırım. :dyg:
bide dişçimin geç oldu ama güç olmasın anlıştık seninle demesi. :kiki:

Neyse dert ortağım yeter bu kadar.
Hadi kal sağlıcakla.

Dert ortağımm yogun bir gündü faturalarr , isler gücler bide ustune babamlarla balik keyfi günüm böyleydi iste :)

Kıymetimi bil üşenmedim resim getirdim sana. :kiki:
Şöyle bi özet geçeyim cumartesiden itibaren ondan sonra damla var uyumak ?1!?
Cuma günü çalıştık işten geldik. Balık yemege gittik.
#Damlaçokhasta
Cumartesi sabaha karşı beraketsiz gün ya istifta ederek uyandım. O gün ateş alevlerle geçirdim gözlerimi açtım mı bilmiyorum. Her ne kadar kalbim kırgın olsada pazar günü bedenim ayakta idi yada olmak zorunda idi. cumartesi gecesi 2 'den sonra nette idim. gündüz uyuduğumdan gece uyku tutmadı. :cici:
Sabaha karşı o yağmurun mükemmel sesini duyunca , esintisi, sesi , gürültüsü. Herşeyi mükemmel yahu. #Aşıkmııyımne yağmura?
6 giibi uyudum.
Pazar #BordoluMaviliGün.
Pazar günü 10 civarı ailecek kalktık kahvaltı yaptık. Ben günümü kah nette kah uyuyarak geçirdim.
Malum maç günü içim içime sıgmaz o günlerde.
Saatler geçsede şu maç başlasa demez olaydım. Sinir küpü oldum yahu. Sinir hastası olayım tedavim ol Trabzonsporum :srl:
Yenildi olsun napalım canımızı veremeyiz ya? Terk edemeyiz ya? Yarıda bırakamayız ya? Siz hiç hasta diye sevgili terk eden gördünüz mü ?
O gece tadsız olaylar ardını kesmedi. Biz yenildik arkadaşlarım tartıştı derken .4 gibi uyumuşum.
#PazartesiTrabzonGünü.
Pazartesileri bizim buralar acaip kalabalık olur biliyon mu dert ortağım? :kiki:
Yogun bi gündü oldukça ve acaip sıcak vardı. Hiç sevmem sıcağı yagmur duasına çıkacam . :srl:

Akşama kadar zar zor derken, 21 sularında eve geldim babamlar yemek yedi.
Ben kahve ve çerezle geçiştirdim akşam yemeğini. :kiki:
Kahve saati yaptık, dizi izledik sonra ben odama çekildim hala odamdayım şimdi uyumaya gidiyorum :srl:

Yarın yada 3,5 gün sonra görüşmek dileğiyle. :hi:

20/8/13.
Pzrtsi.
(:

Hoşça/KAL.

Günlükçüğüm, DERT ortağım.
2 gündür pek keyifsizim ne yemek yiyorum ne nete adam gibi giriyorum. :hi:

Şimdide iyi geceler demek için geldim.

Geri