Kıymetimi bil üşenmedim resim getirdim sana. :kiki:
Şöyle bi özet geçeyim cumartesiden itibaren ondan sonra damla var uyumak ?1!?
Cuma günü çalıştık işten geldik. Balık yemege gittik.
#Damlaçokhasta
Cumartesi sabaha karşı beraketsiz gün ya istifta ederek uyandım. O gün ateş alevlerle geçirdim gözlerimi açtım mı bilmiyorum. Her ne kadar kalbim kırgın olsada pazar günü bedenim ayakta idi yada olmak zorunda idi. cumartesi gecesi 2 'den sonra nette idim. gündüz uyuduğumdan gece uyku tutmadı. :cici:
Sabaha karşı o yağmurun mükemmel sesini duyunca , esintisi, sesi , gürültüsü. Herşeyi mükemmel yahu. #Aşıkmııyımne yağmura?
6 giibi uyudum.
Pazar #BordoluMaviliGün.
Pazar günü 10 civarı ailecek kalktık kahvaltı yaptık. Ben günümü kah nette kah uyuyarak geçirdim.
Malum maç günü içim içime sıgmaz o günlerde.
Saatler geçsede şu maç başlasa demez olaydım. Sinir küpü oldum yahu. Sinir hastası olayım tedavim ol Trabzonsporum :srl:
Yenildi olsun napalım canımızı veremeyiz ya? Terk edemeyiz ya? Yarıda bırakamayız ya? Siz hiç hasta diye sevgili terk eden gördünüz mü ?
O gece tadsız olaylar ardını kesmedi. Biz yenildik arkadaşlarım tartıştı derken .4 gibi uyumuşum.
#PazartesiTrabzonGünü.
Pazartesileri bizim buralar acaip kalabalık olur biliyon mu dert ortağım? :kiki:
Yogun bi gündü oldukça ve acaip sıcak vardı. Hiç sevmem sıcağı yagmur duasına çıkacam . :srl:
Akşama kadar zar zor derken, 21 sularında eve geldim babamlar yemek yedi.
Ben kahve ve çerezle geçiştirdim akşam yemeğini. :kiki:
Kahve saati yaptık, dizi izledik sonra ben odama çekildim hala odamdayım şimdi uyumaya gidiyorum :srl:
Yarın yada 3,5 gün sonra görüşmek dileğiyle. :hi:
20/8/13.
Pzrtsi.
(:
Hoşça/KAL.