Bootmgr eksik hatası

• Kullanıcı Kuzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 920 gün önce görüldü
Arkadaslar pcye format atmayi denedim fakat hep hata veriyor dosyalar büyütülüyorda kaliyor bi internet kafeci abi var ona sordum dedi dosyalarini yedekle butun diskleri biçimlendir dedi yaptim simdide hic pc acilmiyor bootmgr eksik diye hata vermeye basladi ne yapmaliyim?

masaüstüyse moruk bazen sistem öyle hata verebiliyor tüm fişleri çıkarıp tekrar tak tekrar başlat bazen format arifesinde öle hatalar verebilior makine sonuçta moruk

, bazı pclerce ön yükleme özelliği floppy disk ve usb portlarına verilmiş olabiliyor buda medyadan çalıştırmaya çalıştından çalışmıyor yükleyemiyor

başlangıç cd si varsa pcnin onu tak eksik dosyaları yada zarar görmüşleri onarsın muhtemelen biçimlenhdiriyim derken pc nin ırzına geçmişsin

eğer cd in yoksa baro sana bir avukat tesis edecektir konuşmama hakkına sahip....yanlış konu ıhh ıhhhm

eğer cd in yoksa biosdan yapıcaksın hiç masaüstüne gelemiosan

yada pc ciye götür iyice anasını ağlatma makinanın , iternet cafecilerden değil bilgisayarcılardan akıl al dostum oda olmadı internetten bi bakar insan

biçimlendirmişsin diskleri içinde boot dosyası yok tabiki eksik diyecek
anlayan birine ver işletim sistemi kursun

masaüstüyse moruk bazen sistem öyle hata verebiliyor tüm fişleri çıkarıp tekrar tak tekrar başlat bazen format arifesinde öle hatalar verebilior makine sonuçta moruk

, bazı pclerce ön yükleme özelliği floppy disk ve usb portlarına verilmiş olabiliyor buda medyadan çalıştırmaya çalıştından çalışmıyor yükleyemiyor

başlangıç cd si varsa pcnin onu tak eksik dosyaları yada zarar görmüşleri onarsın muhtemelen biçimlenhdiriyim derken pc nin ırzına geçmişsin

eğer cd in yoksa baro sana bir avukat tesis edecektir konuşmama hakkına sahip....yanlış konu ıhh ıhhhm

eğer cd in yoksa biosdan yapıcaksın hiç masaüstüne gelemiosan

yada pc ciye götür iyice anasını ağlatma makinanın , iternet cafecilerden değil bilgisayarcılardan akıl al dostum oda olmadı internetten bi bakar insan

Eyv. moruk hallettim sonunda :D

biçimlendirmişsin diskleri içinde boot dosyası yok tabiki eksik diyecek
anlayan birine ver işletim sistemi kursun

Anlayan biri bitirdi bizi :D
Cdde sıkıntı vardı sanırım gittim başka cd yaptırdım taktım sıkıntı yok takır takır çalışıyor. :)

Cd yi taktinda haksiz yere sildigin doslari yuklemistir bida yapma ole seyler

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cd yi taktinda haksiz yere sildigin doslari yuklemistir bida yapma ole seyler

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok hacı sonuçta bir cdye 1 kere dosya atabiliyosun ve silemiyosun silmek için özel cd ve program var o yüzden kasti olmadı hemde adamın her zaman kullandığı cd imiş şans bana denk geldi işte boşver :)

Geri