Bonzaiyi Dağ Kekiği Zannedip Mangal Etlerine Karıştıran Aile

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Bir garip olayla daha karşınızdayız. Bu seferki dramımız İstanbul-Üsküdar’dan. Yorumsuz bir şekilde aktarıyoruz…

İstanbul Üsküdar’da ev hanımı Aysel K.’nın ve ailesinin başından geçen bu olay aslına bakarsanız büyük bir dram içeriyor…​

58d1f46e2269a21b90b8ff09

Aysel K. ve eşi Cuma K., Ankara’dan gelen kardeşi ve akrabaları için mangal yapmaya karar verdi…​

sentetik-uyusturucuyu-kekik-sanip-mangala-doktuler-1-olu,MnJVEGf-bkuw44IYidAs1A

Mangalı yakmak için çalı çırpı toplamaya çıkan Aysel K. yerde bir poşet buldu ve dağ kekiği sandığı poşettekileri bir kavanoza doldurdu…​

1026480399

Sonrasında etleri dağ kekiği sandığı şeylerle terbiye edip hazırladı. O etlerden bir tek gelini yememişti. Etten yiyen herkes kısa bir süre sonra boş boş bakmaya ve garip hareketler yapmaya başladı.​

bonzaiyi_kekik_sanip_mangalda_pisirdi_h589243_0da37

Bunu gören gelin Yeliz K. ise hemen ambulansı arayıp sağlık ekiplerinden yardım istedi…

Bir süre sonra anlaşıldı ki poşettekiler dağ kekiği değil bonzaiydi. Bu sebeple Enişte Bayram H. hayatını kaybetti…​

gaziantepte-akil-alm-72326057410696d58fd9

Bu olayın sosyal medyadaki tepkilerini ise sizler için derledik…​

1.​

eksi4

2.​

eksi3

3.​

eksi6

4.​

eksi5

5.​

eksi8

6.​

eksi7

Ben de pudra şekeri zannederek beyaz beyaz bi şeyler kullanmıştım ama pudra şekeri değilmiş.

Ama benim suçum değil biz pudra şekerini burundan çekmeyi audilerde öğrendik hehehe.

Şöyle tesadüfler hiç bana gelmez. Hayattaki şansım.

Renginin gri olmasında da mı uyanamamış diyeceğim de bana pek gerçekci gelmedi bikere onu pişirsen bile kokusundan yiyemessin ayrc... neyse a** neden anlatıyorsam

kaynanamın yaptığı yemeklere güvenim gelinle aynı... haklı çıktık yine.

Geri