Bonzai'nin Etkileri

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]Q8KWHreF_p4[/YOUTUBE]​

Minik bir Japon ağacı olarak bilinen Bonzai şu anda Türkiye'nin başına musallat edilmiş büyük bir bela. İlkokula kadar inen, ama daha çok lise ve üniversite gençliğinin kullandığı "ucuz" uyuşturucu. Küçük paketler halinde (3 gramlık) 40-50 liradan satılıyor. Uyuşturucuya alıştırmak için adeta "teşvik" uygulanıyor. Kısa sürede bağımlılık yapıyor, "sentetik" bir uyuşturucu olduğu için vücutta tahribatı esrar ve eroinden çok daha yüksek oluyor. Böbrek ve kalp yetmezliğine yol açıyor.

ölmüş la bu
hem de asker çarşı izninde falan içmişse yakarlar bunları

Neden kendilerine bunlari yaparlar ki anlamadim, üzücü.

abi git en azından saf esrar iç ya

bonzai nedir ya fare zehirini tütünle karıştırıp iç aynı bok birader

Topraktan yetişenden korkmayın ( Esrar )

Kimyasala herzaman karşıyım ( Bonzai )

İğrenç bir tadı var. Üstüne basa basa söylüyorum; kova yapmayın sakın, ölebilirsiniz. Ayrıca, sentetik olduğu için, eroinden daha zararlıdır. Hayatım boyunca, ben ki hayatı pek sallamıyorum, bir daha içmem herhalde...

Allah akıl versin böylelerine.
Bu gün içen birisi anlatıyor.Az bir şey çektim dedi Allah,ını seven içmesin dedim diyor ondan sonrasını hatırlamıyorum diyor.

İzmirde hemen hemen bi cok köse basinda torbaci olarak nitelendirilen saticilardan rahatlikla temin edilebilen bir sentetik maddedir. Ölümcül etkisi bi hayli fazla olan bu sentetik maddenin en kötü yanida diasetil orani bi hayli yüksek olan kimyasallarin karisimi olmasidir bu yüzden insan kendini sürekli ölüm tribine sokar kalp atislari oldukca artar kan sekeri firlar en kötüsüde Kova diye tabir edilen sekilde alindigi zaman kalici beyin hasarlarina yol acabilir benim cevremde bir cok insan kullaniyor uyarilarima ragmen iciyorlar ve onlarin bu durumunu gördükce gercektende insanligimdan bile utaniyorum. Uzak durun arkadaslar gidin Esrar icin Extacy atin tas cekin ama bu pis illete sakin bulasmayin.​

Aklı ile kullanan varsa bunu bırakın ölsün gitsin.Hiç acımam.Hesabını versin öteki tarafta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri