bonzai

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Ölüm haberlerini alıyoruz bolca :(.

Kötüdür kendisi mübarekler.
Bağımlılık etkisi yüksektir.
Bir insan bunu içerek kendini bile bile ölüme götürmemeli(götüren salaktır.)

bi tantum değildir.

bkz. ucuz ilaçla nasıl kafa olunur?
bkz. yaa her yerde balinalar var.

Atatürk'ün bu vatanı emanet ettiği gençler.

Turuncu paket icerisinde 3 gram olarak hemen hemen her yerde satilmaktadir. 2-3 parca bonzai insani olume surukleyebilir arkadasimdan biliyorum olum tribine girip hastanelik olmustu uzak durun at morfininin ham maddesi bile var icinde cok pis bir sentetik tir.​

bana "acaba ben turk gencı" degıl mıyım " gundemden ne kadar uzagım allahım" dedırten kelımedır
içmeyin cocuklar kötüymüş

Beyne giden sinirleri uyuşturmasıyla kafa yaptığı sanılan aksine halisinasyon baş dönmesi ve bayılmaya yol çan içinde fare zehiri olduğu söylenen kimyevi madde.Dip not:olm haram lan

hZY55-t_img-20170103-wa0005.jpg

Bir sabah işe giderken karşılaştığımız manzara

iki personelim düştü bu boka. kac kere sokaktan topladim cocuklari. sarhos olmak baska, bonzaiye dusmek baska. sarhos adamla bonzai icen adam arasinda cok fark oluyor. sarhos olan sarhos gorunuyor. ulan bu laneti icen hayattan kopmus gibi duruyor. hic beklemedigim iki cocuk kullanmis bunu.

harry nin dusmanlari ölüm yiyenler ruhlarini emmis gibi duruyorlardi. aman aman uzak.

Kebaba yanlışlıkla katan ailenin hazin sonunu anımsattı.

Hepsi iğrenç şeyler içki kumar bonzai uyuşturucu esrar...
Hepsinden de uzak durmak lazım. Haramları yapmak günahtır ama sevgi ile bakmak daha kötüdür.

Akıl düşmanı olan her şey gericidir ayrıca. İçki içmek medeniyetin değil gericilik ve yobazlığın göstergisidir. Uyuşturucu gibi şeyler çok daha kötü.

Allah bu tarz kötü yollara sapanlara kurtulmakçin güç versin. İrade versin.

Geri