Bomba (tatlı)

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
şişkoların sevebilceği tür bişi. çok yoğun.s

hakaret mi ediyorsun sen ben ve benim gibilere püüü :rolleyes: ben de bi tane yiyebiliyom gerçi, ilginç bi şişköyüm.
ne kuyruklar oluşur bu bomba için bir bilseniiiiz... her yerden yenmemeli, beğenmeyen yanlış yerden yemiştir bence. :oops:

Güzel bir şey ama bir kez yesem bir 3-4 ay daha görmek istemem. Çok geliyor. Ben zaten böyle bol çikolatalı tatlılardansa turşu olsun, erik olsun o tarz ekşi tuzlu varlıkları seviyorum.

efwfewf.jpg

Pek bir espirisi yok aslında. Çok yoğun bir çikolata tadı var. Bayıyor.
himmm artık yeriz birlikte ahshsj.

Adı İzmir bombasıymış yiğenim birgün ablama yalvar yakar anneğğğ nolur iki dakika gidip alıp gelicem diye ikna ettiğin de benide bahane ederek hem ablamda denesin deyip yavru köpek bakışları atmıştı bana bende gitsin alsın neymiş o ya demiştim.
Saçma sapan bir şey getirdi tepsiye dizip fırına attı biraz bekletip çıkardı megerse dışı yufkamsı içi aşırılı çikülata :d şekeri bırakalı 4yıl olmuş tatlıyla aram pek yok yine de deneyeyim dedim, yediğim en yoğun şeydi küçücük bir şey zaten yarısını bile zor yedim 5bardak çay 3bardak su içtim anca kendime geldim :d

Ahah :))) çok hoşsunuz arkadaşlar. İlgi ile takipteyim. Başlığı boş bırakmayalım, safları sıkılaştıralım.

İlk ısırığı aldığınızda ay ne güzelmiş diyosunuz sonlara doğru şeker komasına girdiren bir tatlı bayıyor

yedim çok güzeldi baya bi baydı

İkinci kere alayım dedim aynı yerden bu baymadı çünkü çikolatası azdı tutku gibi düşünüp yemiştim

Bizim bildiğimiz tek bomba C4
onunda tatlısı güzel olmuyor

Geri