bolu,bartın,zonguldak,sakarya???

Konu sahibi son olarak 2306 gün önce görüldü
tayinimi bu illerden birine aldırmak istiorum sehirlerin yaşam kosullarını bilenler bilgilendirebilir mi beni...ev fiyatları ısınma ulaşım bir de kentteki suriyeli popülasyonu ? tabiki her şehirde iyi ve kötü insanlar var ama saygılı kibar mesela otobüste yaşlı biri ayaktayken yer vermeyecek kadar gaddar insanların olduğu bi kent olsun istemem...bunun gibi bilgiler verebilir misiniz

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakarya ne şirin bir memleket bir kaç kez gitme fırsatım oldu insanları gördüğüm kadari ile yardım sever hiç bana kötüsü denk gelmedi ama diğerleri hakında bir fikrim yok Bartın da öğretmenlik yapan bir arkadaşım var senin için sorarım.

Kendine dikkat et. Hayirlisi olsun senin için Elif.

Zonguldak merkez mi yoksa ilçeleri mi?

Merkez hakkında fazla bilgim yok. Bildiğim kadarıyla merkeze doğalgaz hala gelmedi. Ev fiyatları yüksek değil diye biliyorum fakat üniversitenin genişlemesiyle öğrenci nüfusu artınca fiyatlar artmış olabilir. Şehrin bir kısmında çingeneler yaşıyor, sahilinde çarşısında falan gezerken biraz sıkıntı olabilir. En son gittiğim de trafik ışıklarında suriyeliler dileniyordu. Ulaşım falan sorun olacağını zannetmiyorum belediye otobüsleri sürekli işler vaziyette. İnsanları genel olarak iyi. Havası biraz kirli gelebilir sana alışana kadar nefes almakta zorlanabilirsin. Genel olarak bildiğim bu, tam olarak kira fiyatları vs. ısınma durumu hakkında bilgi alırım arkadaştan yazarım sonra.

Zonguldak merkez mi yoksa ilçeleri mi?

Merkez hakkında fazla bilgim yok. Bildiğim kadarıyla merkeze doğalgaz hala gelmedi. Ev fiyatları yüksek değil diye biliyorum fakat üniversitenin genişlemesiyle öğrenci nüfusu artınca fiyatlar artmış olabilir. Şehrin bir kısmında çingeneler yaşıyor, sahilinde çarşısında falan gezerken biraz sıkıntı olabilir. En son gittiğim de trafik ışıkların da suriyeliler dileniyordu. Ulaşım falan sorun olacağını zannetmiyorum belediye otobüsleri sürekli işler vaziyette. İnsanları genel olarak iyi. Havası biraz kirli gelebilir sana alışana kadar nefes almakta zorlanabilirsin. Genel olarak bildiğim bu, tam olarak kira fiyatları vs. ısınma durumu hakkında bilgi alırım arkadaştan yazarım sonra.

Havasının pis olmasının sebebi kömür ocaklarımıydı?

En ideal yer Sakarya , anne tarafım Bartınlı olduğu için Zonguldak ve Bartını az çok biliyorum tavsiye etmem Bolu ise aşırı soğuk olabiliyor,seçenekler arasında en ideali Sakarya. Ayrıca Sakarya merkez falan da çok güzel Sakarya genel olarak yaşanabilecek küçük güzel bir yer.

Havasının pis olmasının sebebi kömür ocaklarımıydı?

Evet hocam temel neden kömür. Termik santraller başı çekiyor bu durumda sonra evlerde ısınma amaçlı kömür kullanıldığından şehir dumandan geçilmiyor.

Evet hocam temel neden kömür. Termik santraller başı çekiyor bu durumda sonra evlerde ısınma amaçlı kömür kullanıldığından şehir dumandan geçilmiyor.

Bence bu yüzden zonguldak ı listeden elemeli. benim memleket de aynı şekilde maden ocakları var ve hava pisliği insanı çok etkiliyor.

Bence bu yüzden zonguldak ı listeden elemeli. benim memleket de aynı şekilde maden ocakları var ve hava pisliği insanı çok etkiliyor.

Tayin durumu nasıl tam olarak bilmiyorum eğer merkezse direkt elesin dediğin gibi, diğer şehirlere göre yaşanacak bir yer değil. Eğer ilçe falan durumu varsa ilçesi Kdz.Ereğli listedeki diğer illeri aratmaz.

Zonguldak'ta bir arkadaşım üniversite okudu havasının çok pis olduğunu biliyorum sadece.
Bolu güzeldir ama dayım uzmanlığını orada tamamladı 4 yıl kadar yaşadı birkaç kez gidip gördüm, çok fazla göç alan bir yer değil çoğunluğu yerli halk. Ayrıca havası temiz şehir güzel. Yaşam standartları iyi. Halkı zengin ayrıca bildiğim kadarıyla. Ev kirası olarak net bir bilgim yok ama yaşanır mı dersen yaşanır.

teşrkkürler Giresun Bolu Sakarya Bartın ordu şeklinde sıraladım .. Personel açığı fazla olan ile atama yapılacak. ..hayırlısı

Bolu ve sakarya iyi gibi geliyor ama ben sakaryaya gittim çok boş, insan yok kentte.

Olur da Sakarya gelirse arifiyeliler den uzak dur :D
Sakarya güzeldir .

tayinimi bu illerden birine aldırmak istiorum sehirlerin yaşam kosullarını bilenler bilgilendirebilir mi beni...ev fiyatları ısınma ulaşım bir de kentteki suriyeli popülasyonu ? tabiki her şehirde iyi ve kötü insanlar var ama saygılı kibar mesela otobüste yaşlı biri ayaktayken yer vermeyecek kadar gaddar insanların olduğu bi kent olsun istemem...bunun gibi bilgiler verebilir misiniz

Yanlış bilmiyorsam mevcut yerin Kocaeli'ydi sanırım.
Sakarya, Bolu, Zonguldak, Bartın gibi şehirlerin Kocaeli'den çok ta farkı olduğunu düşünmüyorum ben.
Hatta Sakarya ve Bartın gibi şehirlerin turistik açıdan daha iyi olması, orada yaşayacak kişileri de olumsuz etkileyebiliyor. Çünkü bazı yerlerinde yaşam şartları turistlere göre belirlenmiş durumda.

Kocaeli'de kalmanı öneririm. Bulunduğun yerde mutlu değilsen, Kocaeli'nin en yaşanabilir ilçesi Derince'dir. Ben de oraya taşınmayı düşünüyorum mesela. Kirası vs. uygun. Suriyeli filan da görmedim ben orada.

bolu kışın çok soğuk olur, mayısta bile kar yağar ama güzel şehirdir.
bartın küçük bir karadeniz şehri, çok bi şeyi yok.
zonguldak kömür kokusundan durulmuyor, millet sokakta kamuflaj giymiş asker gibi geziyo. :d
sakarya sürekli deprem oluyor burda da.

Geri