Bol Malzemoslu Yumurtalı Tost

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
bol-malzemoslu-yumurtali-tost-4-500x333.jpeg

Malzemeler
2 yumurta
3 -4 sosis
10 – 14 sucuk
3 – 4 salam
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pulbiber
Göz kararı tuz
Göz kararı (Sıvı yağ malzemeyi kızartmak için )
Ayrıca yumurtaya göz kararı tereyağ
Ketçap, mayonez

Hazırlanışı
Önce sosisleri uzunlamasına çok fazla inceltmeden uzun uzun kesiyoruz. Salamı da aynı o şekilde kesip tavada kızartıyoruz. Ayrı ayrı tabaklara koyuyoruz. Sucukları da biraz kızartıyoruz. Kaşarlarıda istediğimiz gibi kesiyoruz. Kenara alıyoruz. Başka bir tavada içine biraz tereyağ yada sıvı yağ koyup kızdırıyoruz. Bir yumurtayı çırpıp içine boşaltıyoruz. Tam pişmeden spatula ile alıyoruz. Diğer yumurtayı da aynı o şekilde pişiriyoruz. Şimdi sıra geldi hepsini buluşturmaya bir tost makinasına iki dilim tost ekmeğini koyuyoruz. Biraz bastırıp çekiyoruz. Daha önce pişirdiğimiz yumurtaları iki dilim ekmeğin üzerine yerleştiriyoruz. Kızarttığımız malzemelerde sırasıyla hepsini koyuyoruz. Kekiğini pulbiberini gözkararı tuzunu ekleyip biraz makina ile bastırıyoruz. Ketçabını mayonezini sıkıp sonrasında üst dilim ekmeklerini koyup hapur hupur yiyoruz deniyceklere afiyet olsun

Olsa da yisek.

geçin bunu
yarım ekmeğe yapacaksın tostu

tost dediğin kaşar ve en fazla suçuk olur daha eskiye gidecek olursak salçalı tost olur ki onun yeri ayrıdır şimdi böyle bol malzemeli tost ile amaç nedir

Tost oldun sefik abi

İlginçmiş.
Ben salçalı, domatesli, beyaz peynirli ama mutlaka kekikli seviyorum.

bu saatte tost gider bak

Bazen bakıyorum, tost diyor, malzemelerde peynir yok. Ama bu tost. Peynirsiz tost olmaz ki? Yoğurtsuz cacık gördünüz mü siz hiç? Ya da etsiz Adana Dürüm!?

Lütfen.

SN. ARKADAŞIM YAŞAR!
HANİ BUNDA KAŞAR?

diyesiniz gelmeli, şu yumurtalı tost furyası bitse de kurtulsak alüminyum.

lisedeyken gittiğimiz bi yer vardı
bazen yarım çeyrek
bazen yarım yarım götürürdüm

Geri