Boğazlı kazak

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Genelde balıkçı ve oduncuların giydiği kazak türüdür. Kışın vazgeçilmezidir.

asla ve asla giyemediğin kazak türü
Boğuluyo gibi oluyorum..​

Ayy bak başlığı okumak bile kalbimi sıkıştırdı.

B A N A D A R A L G E L İ R B E N G İ Y E M E M

Hic giyemem birinde gordugum zaman da bunaliyorum.

Boynum üşüdümü ben ısınamıyorum. Bu kazaklar güzel bir kurtarıcı.

Severek giyerim

çok seviyorum <33 hem hemcinsimde hem de karşı cinste.
özellikle siyah ve beyaz.

Seviyorum sevmesine ama bunalıyorum.
Uzun boylularda güzel duruyor evet.
O boynun açık kalması her zaman tercihimdir ama

Yok giyemem ben, o boğaz açık olacak.

geçen bi giydim. arkadaş diyo ki kardeşim bi yerden alacağım var nolur gel yanımda dursan yeter diyo. benden bişey isterken sizin için de uygunsa şöyle yapabilir miyiz falan diyolar. acayip bi durm

HXrLNqt.jpg

örenim olsa gözümü dahi kırpmadan giyerim. şimdiki fabrikasyon-sentetik- kazaklardan çok daha sıcak tutar hem.

5 sene önce bi arkadaşa hediye etmiştim bizim üretimlerden. tamamen alıcısı olmadığı için vermiştim ona ama sonradan unutmuşum. geçen görüntülü aradı çocuk. şaşırdım hayırdır inşallah diye. açtım baktım o verdiğim kazağı giymiş. ulan allah razı olsun senden ya her kış giyiyorum bunu diyor. karşılıklı ağladık 1 sata falan.

5 sene önce bi arkadaşa hediye etmiştim bizim üretimlerden. tamamen alıcısı olmadığı için vermiştim ona ama sonradan unutmuşum. geçen görüntülü aradı çocuk. şaşırdım hayırdır inşallah diye. açtım baktım o verdiğim kazağı giymiş. ulan allah razı olsun senden ya her kış giyiyorum bunu diyor. karşılıklı ağladık 1 sata falan.

Livmi söylemeyi unuttum,seni görünce hatırladım. oyunu yükledim fekat sürekli kabloya bağlı olduğu için telefon oynanmıyor.
8plus aldığımda oynarız.teşeka.

Geri