Boğazımdan ses çıkıyor

• Kullanıcı Alin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2267 gün önce görüldü
benim onbeş gündür öksürük problemim var bir haftadır fazlalaştı faranjit değilmiş doktora gittiğimde balgam söktürücü bir ilaç verdi ama işe yaramadı.nefes alırken özellikle yattığımda bogazımda nefes borumda inilti gibi bir ses var ve sanki can çekişiyormuş gibi .yatağa uzandığımda fazlalaşıyor ve öksürme ihtiyacı duyuyorum .ne ola ki bu?

Mevsimsel Allerjik Rinitle beraber seyreden Bronşit....
Akşam yatarken daha çok öksürtür ve yataktan fırlarcasına öksürürsünüz... Doğru teşhşs konmadıkça kolay kolay kesilmez.

Tavsiyem iç hastalıklarına muayene olman.
Gitmem dersen ilaç tavsiyem

Levmont 5/10 mg tb akşam yatmadan önce kullan.
Seretide 500 mg inhaler sabah akşam 1 kez 10 gün kullan.
Balgamın varsa Nac 900 eff tb günde 1 kez öğlen suya... Balgam yoksa gerek yok...

Ama en makulü iç hastalıkları / Dahiliye ye görünmen...

Bilgi - İnanç - Eylem

Qasem teşekkür ederim.sigara içiyorum onun etkisi büyük öksürürken beni rahatsız eden bir durum yok balgam yok olarak biliyorum ben ama doktor var dedi.ilaç ismimi özelden yazarım sana.ben seslerden şikayetciyim.Sen de adana lısın tavsiye edeceğin doktor var mı bana :)

Qasem teşekkür ederim.sigara içiyorum onun etkisi büyük öksürürken beni rahatsız eden bir durum yok balgam yok olarak biliyorum ben ama doktor var dedi.ilaç ismimi özelden yazarım sana.ben seslerden şikayetciyim.Sen de adana lısın tavsiye edeceğin doktor var mı bana :)
Ortadoğu hastanesinde Vedat bey vardı hala duruyormu bilmiyorum. Ama iyi bir doktor görünmeni isterim

Bilgi - İnanç - Eylem

Alin ekspektoranların (balgam sökücüler)özelliğinden dolayı hırıltılı solunumunuz var Bol su içmek iyi gelecektir.Eğer hırıltınız,öksürüğünüz ağrılı değilse sıkıntı yok.
Sigarayı bırakmalısınız bu arada:)

Sese en iyi gelen madde zeytin yağıdır, günde iki üç kaşık tavsiye ederim, Çiğ yumurta da iyi gelir değerli Alin.

Bence birine gicik olmusunda bogazindaki sesle bunu ortaya cikariyorsun balli sut ic her derde deva

Gecmis olsun Alin insallah en kisa zamanda iyilesirsin

Geri