boğazım iltihaplandı ne yapmalıyım?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2622 gün önce görüldü
Arkadaslar bogazimda iltihap var ilac kullanmak istemiyorum ciddi anlamda rahatsizlik vermeye basladi rahatlaticak takviye bir seyler varmidir bitkisel olabilir

Ben limon sıkıp gargara yaptım her defasında bir hayli işe yaradı Emre bey.

Diş fırçaladıktan sonra gargara yaptığımız listerin türevi bişe yok mu evde?

Yok yok sade tamamen limonun kendisi ile. Bir hayli ekşi oluyor ama asiti ile çok iyi geliyor boğazlara. Bende çok iş gördü yani. Bir kere deneyin derim. Faydasını göreceğinize eminim.

Bol bol limonu sıkıp icine karabiber döktum bu bogazlarimi rahatlatti 2 3 saatde bir sicak süt ictim en cok tavuk sulu sehriyeli corba rahatlatti bogazlarimi tabi tamamen gecirmedi ara ara halen agriyor tekrar.

Bol bol limonu sıkıp icine karabiber döktum bu bogazlarimi rahatlatti 2 3 saatde bir sicak süt ictim en cok tavuk sulu sehriyeli corba rahatlatti bogazlarimi tabi tamamen gecirmedi ara ara halen agriyor tekrar.

Emre bey tabi buradaki rahatlatma geçici anlamda. Sıcak her şey rahatlatır boğazları. İltihap varsa farenjit gibi bir rahatsızlık söz konusu ise boğaz spreyi ile birlikte antibiyotik kullanmak gerekir. Aksi takdirde geçer gibi gözüken rahatsızlık vücuda yıkım yapar diyorlar.

Adaçayı demle. Adaçayı ile gargara yap ama o iltihap gitmiyor sen yine de Dr görün.

Adaçayı demle. Adaçayı ile gargara yap ama o iltihap gitmiyor sen yine de Dr görün.
Dün akşam uyguladığım tarife ama benim boğazım iltihaplanmamıştı hehehe:)
O değil de 2016 konusundan ne istedin çiğdem:( :)

Geri