Boğazım Acıyor Yutkunamıyorum Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Boğazım ağrıyor çok fena yutkunmakta zorluk çekiyor. Tıbbi ya da alternatif bir çözümü olan var mı? :T:

Nanesi güçlü şekerlerden al at ağzına , ayrıca vikis sür boğazına bir bezle sar iyice çok iyi geliyor.
Bol bol sıcak içecekler tüket.
Şuan aydı dertten müzdaripim :)

Nanesi güçlü şekerlerden al at ağzına , ayrıca vikis sür boğazına bir bezle sar iyice çok iyi geliyor.
Bol bol sıcak içecekler tüket.
Şuan aydı dertten müzdaripim :)

Sana da geçmiş olsun Emre. :) Sabahtan beri çay içtim zaten. :D Viks işe yarıyor doğru. Buhar banyosu şeklinde de dene sen de onu.

Aşırı sıcak ve soğuktan uzak durman gerekiyor.
Biraz sıcak içeceklerle boğazını devamlı yumuşak tutup doktor tavsiyesi ilaçları kullanırsan geçecektir.

Limon ve tuz karisimi gargara hazirlayip kullan. Karanfil cigne bol bol içerisinde eugenol olarak bilinen en güçlü mikrop öldürücü madde bulunmaktadır.

Geçen hafta çok ağır sinüzit oldum halen daha kendime gelemedim.

Benim de burnum çok akıyor napim ?? aşlfkjds

boğaz pastili üstüne yesil gargara fısfısı denerseniz iyi gelecektir

Dün bende boğazlarım ağrıyor diye ağrıkesici aldım soğuk algınlığı için o da uyku yaptı bende şu vikisi sürüp bağlayayım madem inşallah iyi elir :tatlı:

Arkadaşlar boğazlarınızın ağrıması soğuk algınlığı belirtisi olabiilir. Tabi ki ilaçları doktor tavsiyesiyle almak gerekir ama boğaz ağrısı ve soğuk algınlığı şüphesi duyuyorsanız Aferin Sinüs'ü tavsiye ederim. Semptom giderici özelliği yanında iyileştiricidir. Normal Aferin sadece hastalık belirtilerini ve etkilerini azaltır.

Yatağınıza girin ve sessizce grip olmayı bekleyin.

Sıvı yağı ve biberleri tavaya alarak biberlerin rengi dönünceye kadar kavurun. Üzerine kabukları soyulup küçük küçük doğranmış domatesleri ilave edin. Kısık ocakta tavanın kapağını kapatarak domateslerin iyice pişmesini bekleyin. Domatesler piştikten sonra yumurtaları kırabilirsiniz. Yumurtaları ister ayrı bir kapta çırpıp ekleyin isterseniz de benim gibi tavaya kırıp tavada karıştırabilirsiniz. Üzerine tuz ve dilediğiniz baharatları ekleyerek yumurtalar pişene kadar bekleyin.
Ve menemeniniz hazır. Yanına çay koymayı unutmayın ama

Sıcak sütün içine tarçın koyup içmiştim, iyi geldi.

Majezik_oral_sprey_07.03.2012.png

Üç fısta işlem tamam.

kloroben fısfıs iyi geliyor. birde pastil.

alternatif olarak ballı ılık süt. sigara kesinlikle içmemek gerek

Geri