Boğaz Kuruluğuna Ne İyi Gelir?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Sürekli olarak boğazımda bir kuruluk bir kaşınma var ne iyi gelir arkadaşlar?​

Burnunda sorun olabilir..

Faranjit mı var canım bende de çok olur çünkü kışın özellikle kaloriferler yandığında kurutuyor peteklere buhar icin su kapları koy sende suyu kaynatip buhar çek tamamen çare olmaz ama o gece rahat uyursun.

Faranjit mı var canım bende de çok olur çünkü kışın özellikle kaloriferler yandığında kurutuyor peteklere buhar icin su kapları koy sende suyu kaynatip buhar çek tamamen çare olmaz ama o gece rahat uyursun.

Öğretmenliğe başladım ya hemşom ondan dolayı faranjit de oluyor sanırım ne yapacağım hiç bilmiyorum.Çok acıyor :uzgun:

Öğretmenliğe başladım ya hemşom ondan dolayı faranjit de oluyor sanırım ne yapacağım hiç bilmiyorum.Çok acıyor :uzgun:

Bende kronik bide o surekli olur igrenc bisey hemşom doktora git bence ilaclar iyi geliyor sprey veriyolar bogaz icin baya faydasi oluyor. Çok geçmiş olsun ;*

Öğretmenim, faranjit benim de başıma bela. Pastil, adaçayı, ıhlamur dostum oldular.
Çok kötüysem oral spreylerden de kullanıyorum.

Ders anlatırken benimde cok olur sürekli konuşmak faranjit yapiyor :/ Pastil kulllaniyordum bende. Gecmis olsun canim

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ihlamur ılık ılık iyi geliyormuş. Geçmiş olsun güzellik.

Geri