Body Yapıyorum Ama Gelişemiyorum Diyenler

Konu sahibi son olarak 2624 gün önce görüldü
Body Yapıyorum Ama Gelişemiyorum diyorsanız öncelikle sorunun temeline gelmeden önce şu soruların cevabı gerekiyor arkadaşlar ;
Kaç aydır body yapıyorsunuz ;
Çalışma prensibiniz nedir ;
Hoca ile beraber çalışıyor bir uzmandan bilgi alıyormusunuz ;

Bu soruların cevabını verdikten sonra sorunun ana temeline gidebilirsiniz.
Öncelikle bilmemiz gerekir ki Haftada 2 3 gün büyüme anatomisine giriyorsanız bu gayet doğaldır.. Az ve öz çalışmak asıl önemli olan bunu unutmayın kesinlikle.. Özellikle Body yaparken haftada 3 gün çalışmak en iyisi fazlası kasların dinlenmesini ve gelişmesini engeller. dolayısıyla daha az faydası olabiliyor..

" Kesinlikle idman günleri idmandan sonra 30 dk koşu bandında koşmalısınız.
ve 2. olarak aynı programı 6 haftadan fazla yapmayın! bunu dengelemeniz çok önemli spor hocanızdan bu konuda bilgi almalısınız..

Basit bir kaç şey ilk 1 hafta yada 2 hafta vücuttan bir performans beklemeyin 2 hafta vücuttan su atılır. Sonra bölgelerdeki yağlar erimeye başlar. Sonra setlerini 10 kg değilde 15 20 kg olarak girilebilir. 4x 10x setler halinde burası size kalmış tabi... Kesin farkı 1 ay sonra farkedersiniz oda gözle görülmez. Ölçümlerde olur. Düzenli spor ve dengeli beslenmeyle 100 günde ideal bir vücuda sahip olursunuz

Uzman gözetiminde yapmak daha sağlıklı olabilir.

Bilgili birinden yardim almak lazim

Ben bir ara 6 ay gittim ama hep aynı programı kullandığım için bende değiştireceğimi bilmediğim için 6 ay boyunca aynı programı kullandım sonra gelişemedim pek normalde 6 aydan sonrası kesmeleri programı biraz daha ağırlaştırılması gerekiyordu ama hoca ilgilenmediği için pek gelişemedim kaldım böyle :D

Spora başlar başlamaz ağırlık girmek kesinlikle yanlış buluyorum, ilk başta temel hareketler ile kasları açmak lazım.

Eklem ağrılarını dindirmek için düzenli uyku şart.

Spora başlar başalamaz ek takviye almayı uygun bulmuyorum.

Creatini bilinçsiz kullananlar var, Hem creatin kullanıp hemde kilo vermeye çalışmayın vucutta su tutar

o kaslar takviyesiz olmuyor.ben düzenli beslenme ve idmanla o vücutlara ulaşıldığını düşünmüyorum.ilaçların çok büyük etkisi var

o kaslar takviyesiz olmuyor.ben düzenli beslenme ve idmanla o vücutlara ulaşıldığını düşünmüyorum.ilaçların çok büyük etkisi var

Bunun sebebide doğal hiç bir ürünümüz kalmadıgındandır :)

Tavuga bile daha ağır gelsin diye jel enjekte eder oldular

salatalığa kabak hormonu basıyorlar ne vitamin ne birşey alıyoruz.

Yediğimiz et kim bilir neyin eti :)

Yalnız olay başka yerlere kaymış, sizin doping veya ilaç diye tabir ettikleriniz hiç bir vücudu geliştirmez, vücudu geliştiren beslenmedir.
Bu ilaçları şöyle düşünelim, olduğumuz yerden yurtdışına bir yere, Fransa'ya gidelim. Birisinin altında normal sıradan bir araba, diğerinin altında Ferrari. Ferrari daha hızlı ulaşacaktır varacağı noktaya değil mi?

"Doping" diye tabir ettikleriniz tıpkı bu ferrari ve sıradan araba örneğine benzer, gidiceğiniz yere sizi daha hızlı götürür diyebiliriz, ama DERİZ demiyorum, diyebiliriz, sonuçta altında Ferrari de olsa, içine aküsünü, yağını, benzinini koymadan, vergisini ödemeden, muayenesini vs. yaptırmadan binemezsin, Fransa'ya hızlı gidemezsin :) Ferrari sen, hızlı götürür, ama yukardaki saydıklarımı yerine getirirsen, Doping seni daha hızlı geliştirir, ama daha iyi beslenip, daha sert antrenmanlar yapar, daha fazla dinlenir, doping kullanmadan önce ve sonra kan ve organ testlerini yaptırır, doping kullanımı sonrası PCT yani tedavini düzgün yaptırırsan, ancak o zaman doping seni geliştirir :)

Öyle sanıldığı gibi, çakayım dopingi kendime, sonra da bi güzel büyüyeyim gelişeyim diye bir olay yok.. Umarım anlaşılmışımdır.

beslenmeyede çok dikkat etmeli

spordan sonra yenilen bol yağlı kebaplar, düşük protein içerikli gereksiz atıştırmalıklar...

uyumadan önce yenilen bol şekerli "çukulatalarr püskevitler"

body için büyük engel :p

Geri