Body kısırlık yapar mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
body sporu, bodybuildin sporu kısırlık yapar mı?

evet arkadaşlar
kış aylarında özellikle yaza yaklaştığımız zamanlarda ne hikmetse beyinlerimize bir yerlerden ilahi sinyaller aracılığıyla "vücut yapayım, badiye başlayayım, denizde plajda ateş etmeliyim, göbeği eriteceğim, işte ne bileyim seksi olacağım" tipi düşünceler hasıl olur. hemen akabinde ulan :nee: acaba kısırlık falan yapıyor mu bu meret gibisinden düşüncelere kapılma olasılığınız yüksek olduğundan sizler için bu konuyu araştırdım. hatta niye araştırayım lan canlı örnekleri mevcut. tanıdığım bütün fitness ve bodybuilding antrenörleri çoluk çocuk sahibi. yapsaydı onlara yapardı diyerek gönül rahatlığıyla bu sporu yapabileceğiniz konusunda yüreğinize su serpmiş olayım.

cevap, hayır yapmaz.

Yok yahu kim diyosa siyiriyo.

isveçli bilim adamlarının araştırmadığı tek konu

Ne için kısır yapar diyorlarsa yapmiyordur=)Korkmayın.

Zaten en fazla 1 ay gidip hevesim geçince birakiyom. Bir şey olmaz ellam

yapmaz arkadaşlar ferhat abinin 5 tane çocuğu var

bilmem ama çok dar tayt filan giyiyorlar, o sıkmıyor mu ya alet edevat yani ne ki uğur böceği mi var oranızda amnamıyorum. bari çıplak çalışın şöyle oh rahat rahat.

kısır yiyen kısır olmuyorsa, body yapan da kısır olmaz. hayırlı forumlar.

Adaçayı erkekte kısırlık yapıyormuş…

vücut geliştirmede erkeklerin yegane amacı vücuttaki yağı yakıp, kas kütlesi kazanmaktır. ancak çok yağ yakılır ve beslenme programındaki yağları hayatından çıkartırsan, testosteron seviyeleriniz de muazzam derecede düşer, bu da cinselliği etkiler, kısır olmazsın ama ibne olabilirsin yani.

Doğal yollarla yaptıktan sonra bir şey olmaz.

gelecekten 2016 yılı aralık ayındaki kendime sesleniyorum;
ne kadar saçma sapan sorular bunlar :liv:

Vücut geliştirmeye kafayı taktım 5 aydır uykularım kaçıyor protein hesaplamaktan ağırlıkları arttıracak mıyım endişesinden temiz sıyırdım. Bu belaya bulaşmayın, mis gibi delirdik çok şükür.

Geri