Bodrum deyince akla gelenler...

Konu sahibi son olarak 3632 gün önce görüldü
Ege'liyim, kaç kere Bodrum'da bulundum bir kere olsun çok sevemedim. Otogarı bizim kasabanın otogarından kötü. Bir tane çevre yolu yok. Yazın İstanbul trafiğini aratmıyor. Her yer ateş pahası. Otogarından Marina'ya kadar çakmacı dolu. Turistik yerde çakmacı nedir orası apayrı bir olay! Bitez, Gümbet plajları iyice pislenmiş, merkezinde denize girmeyi bırak elini sokmaya çekiniyorsun. Gümbet'teki barlarında gruplar halinde kekoları dans ettiriyorlar öyle böyle değil. :(

Bi kac sene once Bodrum havalimanindan Izmire gitmistim. Omrumde ilk defa oyle bi havalimani gordum. Iner inmez kapidasiniz :d sonra adrenalin sevdigim halde bindigim otobuste omrumde hic yasamadigim adrenalini yasadim. Kapilari acik halde yolculuk yaptik ustelik sofor kendini ucak pilotu saniyordu. Soyle bi etrafa baktim o kadar turistin gelip gittigi yer bu kadar bakimsiz, bu kadar kotu olmasi hayrete dusurdu beni. Bizim koyun yollari bile ondan guzeldi. Burdan havza belediye baskanina Ali Ikize tesklerimi ileteyim madem .)

Fazlaca abartılmış olduğunu düşünsemde akıntıdan ötürü Deniz'i çok güzel gelmiştir bana. Köylerini severim, bütün bir tatil için olmasa da ara kaçamaklar için idealdir. Özellikle göltürkbükü iyi seçimdir. Bu arada havalimanında iyileştirme çalışmaları yapıldı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gumbete insanların neden gittikleri malum
Tabii , bitez ede

Akyarları tavsiye ederim özellikle beach cluplarini
Torba ve turjbuku de güzeldir

Köyleri gezilmek için ideal bence

Bu yaza kadar her yaz iznimi geçirdiğim yer. Bu yaz Antalya'ya yaptık planları özler de tekrar Bodrum'a kaçarsam şaşırmam.

Ben Bodrum aşığıyım. Koylarını seviyorum, deniz akvaryum gibi tabi tekneyle açılırsanız. Gece eğlenmeyi seviyorum.

Bodrum benim için başka... Çok başka

"Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim" şarkısı geliyor aklıma sadece. :)

sakız olmuşsa

uzak durmak gerek

kalabalık, her tarafından selfi çubuğu uzayan ucuz tekne turları, gereksiz turist yoğunluğu, seks, magazin kameralarına bikinisiyle yakalanan selülitli ünlüler.

Memleketim insanının elinde boka batmış yerlerden biri daha.

Ünlüler, turistler,kalabalık. Bu yüzden oraya gitmeyi düşünmüyorum.

Geri