böcek yakalama aparatı

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Ben böcekten tiksiniyorum, elleyemem, öldüremem, "ay!" diyorsak, bir tane böcek yakalama aparatı edinmeliyizdir. Güvedir, hamam böcûü, duvarda sabit duran şeffafımsı-sarımtırak mini kertişkele , nevi, istenmeyen tüyler kadar istenmeyen bu arkadaşları basit mandallı bir aparatla yakalayıp, 12. kattan aşağı atmalıyızdır.

Öldürsen daha iyi, 12. kattan aşağı böcek mi atılır filan demeyin, böcekleri uçaktan da atsanız onlar yere düşüp yürümeye devam ederler, ölmezler, sadece böceklere ekstrem spor yaptırmış oluruz.

Adsız.png

İlkkez gördüm
Bu ne sinir bozucu bir aparat xd böceği yakalayana kadar djsjjd
Alın balkondan aşşağı atın
İntihar gibi olur

Zarar vermiyorsa çok iyi iş görür çünkü hiçbir canlıyı öldürmek istemem.

ilk fotide tuvalet fırçası sandım…. djs. böceklerden aşırı huylanıyorum, fobim var. hızlı hareket eden her şey fobim aslında… insanlar dahil….
ben süpürgeye çekiyorum,napim. alanımdan uzak dursunlar…

Fare olmadıktan sonra yok bir zararı.

Fare olmadıktan sonra yok bir zararı. Aparat yoksa süpürge ve faraş var :D

sonra böceği klozete atıp üstüne domestos dökerek hemen öncesinde bıraktığınız atık ile birlikte onu kanalizasyonların derinliklerine gönderebilir ve o böceklere dışkınızla eş değerde olduğunu hatırlatabileceğiniz türden bir mesaj verebilirsiniz... PERFORMANS KREMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

böcekten korkan biri bu aparatı da kullanmaz ki nerden biliyorsun diye sormayın ..

Bugün bitane evde çıktı tam 5 dk bakistik şu an kendisi çöpte yasiyo ins çöpü atabilirim sjdjf
Bu aparattan lazim

Geri