Bob Dylan Sözleri

Konu sahibi son olarak 1725 gün önce görüldü
Bazı erkekler çok paranın bütün kızları etkileyeceğini sanır. Tıpkı çok makyajlı kadının, kendini çok güzel sanması gibi…

Kimseden akıl alacak kadar aptal değilim. Bana kalırsa sen akıl vermeden önce, geri kalanının sana yetip yetmeyeceğini hesapla.

Unutma, hakettiği kadardır bir insana verilen değer. Ve aslında herkes, kendi değerini kendisi belirler.

Birisi konuşmasına başlarken ”durum sandığın gibi değil” ifadesi kullanıyorsa; durum tam da sandığınız gibidir .

Bir kadına 365 gün seni düşündüm dersen, kalan 6 saatte ne yaptın diye sorar.

Eğer benimle tartışmak istiyorsanız izin verin beynimi çıkarayım; eşit şartlarda tartışalım.

Bir erkek sevgilisi için diz çökebilir; ama bir kadını diz çöktürebilecek tek şey, mağazadaki alt raflardır…

Asla bir salakla tartışmayın.. Çünkü dışarıdan bakanlar hanginizin salak olduğunu anlamayabilir.

Aslında biz ne yaptıysak kendimiz yaptık. Çünkü ufacık bir ilgiyi aşk, iki kelime edeni kendimize dost sandık.

Parfüm sevmem ! Bana göre en güzel koku, sevdiğime sarıldıktan sonra üstümde kalan kokudur…

Ne kadar yersem o kadar acıkırım mantığı nasıl yanlışsa, Ne kadar seversem o kadar sevilirim mantığı o derece yanlıştır.

Hiç hαtα yαpmαyαn insαn, hiç bir şey yαpmαyαn insαndır. Ve hayatta en büyük hαtα, kendini hαtαsız sanmaktır…

Bazı insanlar, onları dinlemediğim için bana kızıyorlarmış galiba. Yada öyle bir şeydi, tam dinlemedim.

Bir fincandaki kahve gibidir hayat. Bazen tatlı bazen değildir. Önemli olan kahvenin tadı değil zaten, onu kiminle içtiğinizdir.

Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir. Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir.

Bir Erkeğin Ne Kadar Tehlikeli Olduğunu Görmek İçin Maç İzlerken Kanalı Değiştirmek Yeterlidir.

Geri