Bob Dylan Sözleri

Konu sahibi son olarak 1726 gün önce görüldü
Bob-Dylan-S%C3%B6zleri.jpg

Unutamıyorsan umursama; çünkü hayat değil, sen hayatı üzmelisin. İşte bu yüzden altını çizdiklerinin bazen üstünü çizmelisin!

Birine yardım etmek istiyorsan sakın bir büyüklük yapıp akıl verme, Keza geriye kalan sana yetmeyebilir.

Herkesin anlayış derecesi farklıdır. Anlattığın herşeyi anlamalarını bekleme, Çünkü bu karşıdakinin kapasitesine bağlıdır…

Demiş ki kaybettiklerini görsünde ağlasın Dedim ki; kazandıklarımı görsen değerinin olmadığını anlarsın.

Sen Sevdiğin İçin Sakın Utanma, Bil ki Utanması Gereken; Sevildiğini Bildiği Halde Sevmesini Bilmeyendir Aslında…

Aslındα aptαl sαrışın diye birşey yoktur. Sαdece erkeklerin dikkαtini çekmek için, sαçlαrını sαrıyα boyαyαn αptαllαr vαrdır.

Aslında düşünmeye bile gerek yok. Ben kendimi biliyorsam, kendini bilmezlerin hakkımda söylediklerinin ne önemi olabilir.

Bir kadın erkeğin yanında gözlerini kapatıyorsa aşık oluyordur, Erkek gözlerini kapatıyorsa, kadın alışveriş yapıyordur.

Susmak kabullenmek değil, cevaptır. Eğer insan kısa cümleler kuruyorsa, uzun yorgunlukları vardır.

Güzel kızlarla yatmak güzel dimi ? Umarım kızın güzel olur.

Benden nefret ettiğini duydum. Eğer seni düşünecek vaktim olsa, bende senden nefret ediyor olurdum.

Arkandan oynanan oyunları bilmediğini sansınlar, Sen çocukların beyin gelişimi için oyuna ihtiyaç duyduklarını bil, sorun olmaz.

Akıl mı, para mı ? dedi. Ben para dedim. Ben olsaydım akılı seçerdim dedi. Haklısın dedim; herkes ihtiyaç duyduğu şeyi seçer.

Aldığı ürünün aynısını başka bir yerde daha ucuz fiyata gören bir bayanın yaşadığı dramı; hiçbir hollywood filminde göremezsiniz.

‎Bazı insanların konuşacak kadar zekaya, yada susacak kadar edebe sahip olmaması; hayattan soğumam için yeterli bir sebep.

Bir kadının hayatta aldığı en büyük risk; Yeni oje sürülmüş parmaklarıyla üstünü giymek zorunda kalmasıdır.

Tabiatta kadınlara karşı son sözü söyleyebilecek tek bir şey vardır: Yankı!!

Cicim ayları dediğin, ilişkinin fragmanıdır. Ve en güzel sahneler fragmanda gösterilir, filmin gerisi ise vasattır.

Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz

Geri