BMW XM mi TOGG mu.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Togg açın halinden anlamaz..

BMW alsan hiç olmazsa gideceğin servis belli. Togg alsan naapacan? ÖTV yok KDV yok gümrük yok ama hala muadilleri ile aynı para olacak deniyor togg için. Neden? Çünkü mal senin değil. Üretim bandin yok. Pahalıya geliyor.

Araba tasarımı, dizaynı, parçaları vs vs tamamlandıktan sonra üretim için fabrikanın sonradan yapılması olabilir de.
Bu adımlar yapılırken gerekli ekipmanlar zamanında alınıp kurulsa daha iyi olurdu.

Bu iddia gerçekse yani seçim için kullanıyorlarsa gerçekten kötü bir durum...

Artık şaşırmıyorum, burası Türkiye...

Hasan Can ile Kevin Hart kıyaslaması gibi olmuş..
XM.

Yakında yerli araçlar için ÖTV ya da MTV (veya her ikisi) gelecek. TOGG'un batarya hariç tüm parçalarına hemen hemen hakim biri olarak bu fiyata bu araç alınmaz. Alt takım dayanılığı Almanlara yakın olsa da elektronik aksamlar, panel için aynı şeyleri söyleyemem. Fiyat konusunda iyileştirilmeye gidildiğinde, ki gidilecek, gayet binilebilir araç. Fakat ürün kalitesi olarak çoğu parça ve aksamda gözle görülür bir fark mevcut.

Audi ne kadar protesto edilse de vazgeçilmezim.
Yerli ismi altında gidip togg almam.

Ülkemizin yetiştirdiği sayılı bilimadamlarından olan ve gerek ABD gerekse çeşitli avrupa ülkelerinde üstün başarı belgesi olan Sayın Emine erdoğan hanımefendinin demiş olduğu Mideleri küçültün lafına atıfta bulunarak bende arabayı küçülttüm.

Geri