BMW nelere kaadir!

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]Ja9J_Bhty2M[/YOUTUBE]​

Ya tamam hadi espirili şeylerde kız kardeşine böyle bir şey yapılmasını ister miydi? -diye düşünmeden edemiyor insan.

Ben ki o arabanın BMW olup olmadığını söylenmese asla bilmem.
Farklı düşünme açıları mevcut insanlarda.

%50 ihtimal ya gerçek ya da video için yapmış olma ihtimalleri var.
Araba ile kız tavlayacagini düşünen erkek kadar çaresiz ve vahim durum birbiriyle iyi anlasiyorlar işte.

o kadar kadın cinayeti, o kadar tecavüz, o kadar şiddet... ben bunca olaydan sonra bir türk kızın hiç tanımadığı birinin arabasına bineceğini sanmıyorum abi. böyle sosyal deneyler gevurlarda tutuyor ama ülkemizde kurgudan öteye gitmiyor.

Adam özürlü mü? O ne öyle piş piş diye çağırıyor, koltuğa vuruyor falan. Binmek isteyen olsa bile o hareketleri gördükten sonra koşarak kaçar oradan.

Kız "tavlamak", "düşürmek" vs. zaten yeterince çirkinken bir de üst üste açılan konularla kadınları komple mal meraklısı ve "hafif" göstermek en hafif tabiri ile aptallıktır.

Ben de burada sadece bir göğüs dekoltesi gördü diye 3 yaşına geri dönen tonlarca erkekten bahsedebilir bununla ilgili yapılmış geri zekalıca sosyal ahmaklık zımbırtılarından paylaşabilirim ama ben bunları ahlak çerçevesinde uygun görmüyorum.

Eğlence kaynağı, eğlence videosu dediğin başkalarını küçük düşürmek veya bilinçli-bilinçsiz ırkçılık ve cinsiyetçilikten türcülükten uzak olmalı.

Konu ile ilgili not: Arabayla, parayla kadınları etkileyebileceğini sanan erkekler salak, bunlarla etkilenen kadınlar daha salak.

Bunun bugatti versiyonunda sevgilisini bırakıp arabaya binen hatun vardı :D bunlar 4.20 ile falan olacak işler değil.

Video elbetteki kurgudan ibaret de bunu bir eğlence haline getiren erkek müsveddelerini ne yapacağız acaba : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri