bluetooth sorunu

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
arkadaşlar selam. hp pavilion g6 leptobumdan telefonuma ne bluetooth, ne de usb kablosu ile bağlanabiliyorum. başka telefonlarla da denedim sorun bilgisayarın bluetooth'unda. hiçbir cihazı görmüyor. driver falan indirmeye çalıştım ama o işlerden de hiç anlamam. nasıl çözebilirim bu sorunu?

Yardımcı olmaya çalışıyom olm alla alla. :T: Kapatıp açmayı denedin mi? :asd:
Bal Porsuğu olaydı hemen yardım ederdi.

Arkadaşım, masa üstünde bilgisayarıma sağ tık, yönet,açılan pencerede orta bölüm 3.sırada"hizmetler ve uygulamalar" çift tıkla,açılan pencerede en başta hizmetler çift tık,çıkan listede "bluetooth destek hizmeti" ni bul çift tıkla,çıkan pencerede de başlangıç türünü bul ve "otomatik" yap, uygula tamam de...Bilgisayarı yeniden başlat...Bir de bunu dene bakalım..Umarım sorun çözülecek....

Aygıt yöneticisini açın. Hizmetler sekmesine gehttp://forum.donanimhaber.com/m_36675265/tm.htm#çin oradan Hizmetler... butonuna tıklayıp Hizmetler bölümüne girin. Yazdırma Biriktiricisi hizmetinin üzerine çift tıklayıp açın ve başlangıç türünü otomatik yapın. Çalışmıyorsa Başlat butonuna tıklayıp çalışmasını sağlayın. Uygula tamam diyip sayfaları kapatabilirsiniz.

bunları bi dene bakıyım basgan.

win kaç kullanıyon kamki ona göre şeediyim?

bluetooth mu kaldı bacım biz onu en son lise 1 deyken birbirimize sean paul temperature gönderirken kullanıyorduk :T:

Geri