bluetooth kulaklık

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Nedir bu mar kes in teknoloji ile derdi yine neyi sormuş diye geldim khkhj kulaklık sormuş .....Apple airpods kullanıyorum ben

geçen ay 400 tl civarında lenovo kulkalık aldım kulaklık takılıyken ses karşıya uzaktan konuşuyomuş gibi gidiyo
üç beş ay para biriktirip daha iyilerini alabilirsin

Bütçe fazla kısıtlı bu paralara eli yüzü düzgün bir kulaklık bulman çok zor.

Acelesi yoksa biraz daha bekle, biriktir öyle al derim.

Çok para vermek istemiyorsan şu mesela fiyat/performans ürünü.

300-400 arası kulaklık demişsin de çok zor yani bulursun ama 3 saat gitmez şarjı.. Bi kere al sağlam al derim ben ya da Bim'e geliyo güzel markalar uygun fiyata, onları kovala..

içinde dahili batarya taşıyan ve o bataryayı kulağına soktuğun bir kulaklık için 300tl çok riskli bir fiyat mak res......... yarın beynim patladı diye konu açarsan karışmam.........

o fiyatlarda alınan ürünlerde fazla bir beklentiye girmemek gerekiyor. alacaksan bilindik markalardan al en azından. xiaomi'nin 600 tl civarı kulaklıkları var, idare eder.

bu marka aldım daha doğrusu babam aldı Cellular Line CELLULARLINE Eclipse

o değilde ben apple kulaklık istiyorum glb ya
ne gerek var diyordum önceden de malmısım glb

Uzun ömürlü ve kullanışlı bir kulaklık için en az 2000 TL gözden çıkarmak gerek.
Xioaminin kulaklık modelleri hem uygun, hem performans olarak gayet iyi.

Ekstra gürültülü alanlar dışında gayet sağlıklı telefon görüşmeleri yapabiliyorsun.
Müzik dinlemek içinse aktif gürültü engelleme seçeneği mükemmel seviyede.

neydi o laf?
"ucuz ayakkabı alacak kadar fakir değilim" gibi bir şeydi.
300'e aldığın kulaklıgi ne kadar süre kullanabileceksin?

Kulaklik kullanmiyorum .Çok akıl isi de gelmiyor bana kulağın icine sesi o derece vermek ve baskilamak .

Geri