bluetooth kulaklık

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
bluetooth kulaklık alacam ama çok büyük fiyatlar değil 300 400 arası önerisi olan varsa marka söylebilirmi

bunularda daha iyi olun söylebilrsiniz

bunularda daha iyi olun söylebilrsiniz

Bunlar iyi

Benim butur seylere karsi muthis bir guardim var. Sagliga zarar ne varsa piyasada. Kulagima birgun takmislihim yok. Eski kafayim bu konuda lol
Doğru diyorsun sezenim aslında... Ben bir süredir sürekli kulaklık kullandım üsttekilerden ve kaç zamandır orta kulak enfeksiyonu yaşadım hemen.
Kullanılacaksa en iyisi kulak üstü kulaklık ama o da yazın hiç çekilmiyo kafam terliyor.

Doğru diyorsun sezenim aslında... Ben bir süredir sürekli kulaklık kullandım üsttekilerden ve kaç zamandır orta kulak enfeksiyonu yaşadım hemen.
Kullanılacaksa en iyisi kulak üstü kulaklık ama o da yazın hiç çekilmiyo kafam terliyor.
Gulum gercekden aslinda cogu hicde iyiligimiz icin degil. Bizi hasta etmek icin varlar..dikkat et

• sarılma
Tepkiler: Aze
nasıl yani sezen patavatsız arkadaşın yok mu böyle ses açarken sesli dinlemekten korktuğun falan…
benim arkadaşlarım genelde benim ses kayıtlarımı kulaksızlık asla dinlemezhahshsb

nasıl yani sezen patavatsız arkadaşın yok mu böyle ses açarken sesli dinlemekten korktuğun falan…
benim arkadaşlarım genelde benim ses kayıtlarımı kulaksızlık asla dinlemezhahshsb
Vella gulum durum bu
Sesi acar konusuruz lol eski kafali oldugumu bilirler xd

Anker Soundcare başta sağlamlık olmak üzere her açıdan açıdan güvenilir.

Kesinlikle silikonlu modellere bak, diğer türlü kullanımı çok zor oluyor.

bende bir tane var rahat silikonlu

benim marka dışında marka önersi var söyleyını yardımcı olun lütfen

kulak içi bende bu var güzel hem telefon hem pc uyumlu ben alırken 7k falandı şimdi bilmiyorum.

Pil ömrü uzun süre gidenlere bak önemli olan o sonuçta.
Ben aldım evde takıyorum arabaya gidene kadar şarjı bitiyor.

kulak içi bende bu var güzel hem telefon hem pc uyumlu ben alırken 7k falandı şimdi bilmiyorum.

yine öyleymiş... 300-400 aralığında uygun bir kulaklık arayışıydı, bu sanki bir minik sarsabilir... ^8

300 400 tl arası bakıyorum bu pahalı :(

Geri