Blu Tv Kapımız Açık Kampanyası

Konu sahibi son olarak 439 gün önce görüldü
ÇOK ÖNEMLİ KONU...

Blu TV karantina süresince canımız milletimiz sıkılmasın diye bu akşam 21.00 itibariyle başlayıp hafta sonunu kapsayan bir kampanya yapmış, ücretsiz izleyebilin bizi demiş. Blu TV'de izlemek istediğiniz ama gerek yok şimdi bir de buna bulaşmayalım dediğiniz dizi mizi ıvır zıvır varsa bu hafta sonu şans verilebilir.

Blu'ya girdikten sonra Blu üyesi değilime bir tık yapıp, alana da "kapimiz_acik" yazıyorsunuz next next, hop tamam.
Screenshot_20201204-201004.jpg

Dünyanın en gerekli konusunu açtığım için umarım prenslikten özel üyeliğe o da olmazsa adminliğe geçebilirim.
Lütfen paylaşım için tşk yazın konuya, bunlar sizin için paylaşılıyor... Ben zaten biliyorum... (içimdeki bastırılmış öğretmen sal beni kız)

Böyle bi konu vardı demek yerine birleştir o zaman... özel üye değil misin? Özel güçleriniz yok mu sizin :(
Ama ben kopyalamadım ellerimlen yazdın... lütfen teşekkür edin, aşırı küscem.

ya senin o ellerine kurban olsun bütün özel üyeler....
Teşekkür ederiz, amin.

oturun izleyin işte
çıkmayın

melo gibi beleşciler siteyi çökertmiş, girilmiyor.

Site çöktü millet bunu bekliyormuş.

kitleleri peşimden sürüklüyormuşum resmen... megastar mısın be melo... bu arada ben kullanmadım, siz dizici dostlar için sevap işlemek istedim... işalla girebilirsiniz, şimdi girilmiyor dediniz canım çekti. denicem...

paylaşım için tşkler yazmayan emek düşmanları görüyorum... belki ondan giremiyorsunuzdur :(

kız yerim yaa... şij büyüdünüj de bi de çöktünüz mü, oy oy....
Screenshot_20201204-224140.jpg

Geri