blind date

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
türkçe'ye "görücü usulü" şeklinde çevrilen ama aslında internet üzerinden tanışıp buluşmak anlamına gelen terim. dün ingiliççe dersimizde işlediğimiz metnin konusuydu. daha önce blind date'e gitmiş olanlar tecrübelerini anlatıyorlar falan 60 yaşındaki kankimiz mr. galip iç oğlanı'na "sen de anlatsana gittiysen" deyiverdi. tabi eşcinsel olduğunu bilmiyor. :D iç oğlanı da "ben hiç blind date'e gitmedim" deyince kimse inanmadı tabii skjdjfds kurstan çıktık bana şey diyo "kız benim hayatım olmuş blind date, haftada beş gün blind date, ikisi yatılı blind date. yediğim naneleri anlatsam mr. galip fenalık geçirir, şaşkınlıktan şakır şakır ingilizce konuşmaya başlar" akjsjkjkadkadfdkjgj

otostop bile çekemeyen insanım böyle heycanlara cesaret edemem. ama iç oğlanını takdir ettim, önemli olan blind date'ten tüm organlar eksiksiz çıkmak. :cici:

varsa şekliniz blind date e bekleriz Sirius

(her türlü yürürüm)

Hiç blind datem olmadı.

ya zaten bilmedigim için yürüyoruz dimi? hala bildigin kizlardan degilim diyo ya. neyse. Larien s.a o zaman. et ısmarlama param yok ama sigortam her ay yatar.

Editto: Mühim işler.

...

Bu mesaj davşan hanıma yazılmadı.

...

Teşekkürler.

Ay ben bu olayı hala unutamıyorum ya.

ngiltere'nin Bristol şehrinde Tinder'dan tanışan bir çift dışarda yemek yiyor. Daha sonra şarap içip film izlemek için erkeğin, yani Liam Smith'in evine gidiliyor.

Kız evde tuvalete gidiyor ve büyük tuvaletini yapıyor. Sifonun bozuk olduğunu fark edince dışkıyı alıp tuvalet penceresinden bahçeye atmak istiyor ama...

Ama pencerenin çift katmanlı olduğunu hesap edemiyor ve dışkı bahçe yerine iki pencere arasındaki boşluğa düşüyor.

Dışkıyı almak için daracık boşluğa giren kız orada mahsur kalıyor ve kızı kurtarmak için itfaiye geliyor.

Olay kız için baştan sona talihsiz, dışarıdan bakanlar için komik, genel anlamda ise trajikomik.

a.s Crop sigortanın her ay yatırılmasına sevindim, zira sigortasız işverene uygulanan ceza ve yaptırımlar şunlarmış:

Sigortasız işçi çalıştıran işverenlere;

• İlgili bildirge ve belgelerin süresinde verilmemiş olması, denetmen veya müfettiş tarafından inceleme yapılması halinde kayıt geçersizliği veya kayıt ibraz etmeme nedeniyle idari para cezası uygulanması,

• İşçinin hastalanması, iş kazası geçirmesi veya meslek hastalığına yakalanması halinde Sosyal Güvenlik Kurumunun karşılaştığı maliyet bedelinin işverenden tahsil edilmesi,

• İşverenin bir yıl süreyle teşvikten yararlandırılmaması,

• Sigortasız çalıştırılan süreye ait sigorta primlerinin işverenden gecikme zammı ve cezası (faizi) ile birlikte tahsil edilmesi,

şeklinde ceza ve yaptırımlar uygulanmaktadır.

senin mağdur olmanı istemeyiz, işvereninin iş ahlakı olması sevindirdi, tşk.

paylaşım için teşekkürler kardeş
emeğe saygı
+rep

Yine hüsran her daim feryat figan kalbim

O artık NO DM (X)

%0 başarı oranımı hatırlattığı için konu sahibine ayrıca tşk

Ay ben korkarim.

bizim arkadaşlar arasındaki ingilizce geldi aklıma

adamlar blind yedi adamlar blind yedi rushlayın ben safeyim

O zaman iç oğlanı bize bir iki tane bling date anlatsın, ingilizcemiz pekişsin.

first dates programini bilenler var mi aranizda?

bir cok ulkede "blind date", yani first dates programi var. inanin, izlemesi o kadar keyifli ve komik ki. first dates programin en komik buldugum ikili bunlardi:

Geri